iPhone XS - 3 caracteristici uimitoare ale noului flagship Apple

de Comunicat de presa in Tech
iPhone XS - 3 caracteristici uimitoare ale noului flagship Apple

iPhone XS este cel mai puternic telefon pe care producătorul american l-a produs vreodată. Dacă la prima vedere, nimic nu pare să fie diferit față de ultimul flagship lansat de Apple - aniversarul iPhone X - detaliile însă sunt uimitoare. Balanța se înclină clar în favoarea noului iPhone XS, atunci când discutăm despre performanțele acestui smartphone, fapt datorat în mare parte noului procesor Apple A12 Bionic.

Cât despre noul display OLED, fotografiile pe care iPhone XS le face și rezistența acestuia la apă și praf, doar cuvinte de laudă din absolut toate părțile. iPhone XS este unul dintre cele mai bune smartphone-uri lansate până acum pe piață, iar noile sale caracteristici vin să susțină din plin această afirmație. Așadar, iată cu ce ce poate mândri ultimul flagship lansat în acest an de Apple:

Display OLED Super Retina de 5.8”

iPhone XS vine cu un display OLED Super Retina de 5.8”, 16M de culori, cu o rezoluție de 2436 X 1125, asemănătoare de altfel cu rezoluția lui iPhone X. Important de menționat este faptul că fratele său mai mare din aceeași generație de flagship-uri, iPhone XS MAX, oferă un display de 6.5” și o rezoluție de 2688 X 1242. Însă ambele telefoane au aceeași densitate de pixeli de 458 ppi, lucru ce garantează din start cele mai clare culori pe care un iPhone le-a oferit vreodată. 

Fotografii uimitoare bazate pe cea mai nouă tehnologie

Eforturile celor de la Apple pentru a lansa super-telefonul ce face poze uimitoare se văd acum, odată cu lansarea noului iPhone XS. Dacă pozele mai clare ca lumina zilei contează cu adevărat pentru tine, atunci trebuie să îți treci numele pe lista de așteptare a celor care se vor bucura nu peste mult timp de acest flagship.

Un lucru este cât se poate de clar: noul iOS 12 și procesorul A12 Bionic fac cea mai bună echipă a momentului, în materie de imagini procesate și aplicații bazate pe realitate augmentată. Poate cel mai bun exemplu este noul senzor Smart HDR, ce poate combina o succesiune de până la 9 cadre, pentru a oferi imaginea perfectă. Toate detaliile celor 9 fotografii diferite sunt analizate cu atenție (luminozitate, umbre, culori, contrast), pentru ca tu să obții în final fotografia pe care ți-ai dorit-o mereu.

Pentru a fi însă fair play, trebuie totuși menționat faptul că Android avea de ceva timp aceasta funcție pe mai multe telefoane de top, însă asta nu înseamnă că fanii Apple nu merită tot ce este mai bun de la telefonul lor.

Rezistență IP68 la apă și praf

Noul iPhone XS oferă o rezistență IP 68 la apă și praf, iar acest lucru nu poate văzut decât ca o îmbunătățire față de iPhone X (IP 67). Asta înseamnă că, dintr-un motiv sau altul, te poți scufunda cu noul tău telefon până la o adâncime de 2 metri, timp de 30 de minute. Aceeași rezistență la apă și praf o prezintă și mai marele iPhone XS MAX, smartphone ce vine și el cu același standard de rezistență IP 68 (valori de rezistență aproape duble față de IP 76).

În final, nu ar mai fi de spus decât că printre alte lucruri noi pe care iPhone XS le oferă, se numără: funcția dual SIM, display certificat HDR10 și Dolby Vision, o nouă capacitate de stocare - vezi noul iPhone XS de 512 Gb - și un strat de sticlă oleofobic (față - spate ) rezistent la zgârieturi.

Noul iPhone XS va fi cât de curând disponibil și în magazinele de România, alături de fratele sau mai mare XS MAX, așa că nu trebuie decât să mai ai puțină răbdare până la marea întâlnire cu cele mai tari telefoane pe care cei de la Apple le-au produs până acum!

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate