Dan Tudorache: ”USR-eul a furat banii cu sacii din bugetul Primăriei și i-a vărsat în conturile soției mele și ale menajerei!”

de Eugen Cismasu in Politic

Băgat în hârtii de DNA, pentru complicitate la trafic de influență și spălare de bani, și căutat la proveniență, în ceea ce privește uriașele sume de bani presupus a fi fost obținute în mod nelegal, plasate ulterior menajerei și soției din dotare, fostul primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, a avut aseară o surprinzătoare intervenție în direct la postul B1 TV, acolo unde, motivându-și decizia de a opta pentru exclusivitate prin declarația ”Nu vreau să mai apar la Antene sau la RTV. Ar fi de rău augur. Acolo, cine intră în emisiune, ulterior ori pierde alegerile, ori își pierde libertatea...”, și-a spus, în stiul propriu, punctul de vedere în privința acuzațiilor ce i se aduc.

Evident, și dosarul meu este unul politic, din galeria marilor înscenări ale acestui neam: Maniu, Mihalache, Brătienii, Adrian Năstase sau Liviu Dragnea. N-am pus mâna pe nimic, nici pe bani, nici pe bijuterii, iar singurele inele de care am cunoștință sunt cele mari, de inox, în care încearcă justiția iohannistă să-mi vâre încheieturile. Sunt complect nevinovat!”, a pledat Tudorache, adăugând faptul că, și în acest caz, la fel ca și în povestea alagerilor pierdute în fața contracandidatei Clotilde Armand, ar fi vorba tot de o lucrătură marca USR.

Dețin probe video care atestă faptul că sutele alea de mii de euro de care vorbesc procurorii DNA au fost de fapt furate cu sacii de USR din bugetul Primăriei și descărcate, pe furiș, în conturile mele personale, ale menajerei și ale fostei soții”, a punctat deja inculpatul Dan Tudorache.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate