Guvernul Orban, simptomatic, după consultul de la Cotroceni

de Laurenţiu Muşoiu in Politic
Guvernul Orban, simptomatic, după consultul de la Cotroceni

Bugetarul Klaus Iohannis s-a speriat că ar putea intra în șomaj tehnic, așa că i-a scris președintelui Klaus Iohannis – pentru că astfel a salvat timp, decât să-i vorbească – și i-a cerut să-l cheme la raport pe premierul Ludovic Orban.

Așa s-a și întâmplat, iat șeful statului le-a explicat din nou calm, ardelenește, premierului Ludovic Orban și miniștrilor Marcel Vela și Monica Anisie că le-au vorbit gurile fără control stomatologic preventiv de la cabinetul Palatului Cotroceni.

Astfel, premierul de serviciu și miniștrii săi au ieșit, după consultul doctorului Iohannis, să anunțe că nici bugetarii nu vor fi trimiși în șomaj tehnic, nici popii nu vor mai organiza paranghelii, nici elevii și studenții nu se mai întorc la școală și, cel mai important, nici gura nu le miroase.

Totuși, există motive de îngrijorare la nivelul Guvernului.

Se pare că toți membrii Cabinetului Ludovic Orban, care au fost chemați la consultul, care a ținut loc de consultări la Palatul Cotroceni, au fost infectați.

Din fericire, nu este vorba de o infectare cu COVID-19, dar membrii Executivului PNL au captat un alt virus de la președintele Klaus Iohannis.

Virusul de la Cotroceni se manifestă prin vorbire sacadată, iar ultima care să manifeste public acest simptom a fost șefa de la Educație, Monica Anisie, când a transmis că elevii și studenții vor încheia anul școlar 2019 – 2020 online, cel mai probabil cu medii încheiate la FIFA, CS, GTA sau NFS.

De asemenea, virusul care se pare că ar fi ajuns în România importat din Germania se mai manifestă prin mișcări ale mâinilor și capului mult mai rapide decât ritmul de vorbire al persoanei contaminate.

Vestea bună pentru premierul Ludovic Orban este că se poate autoizola din nou câteva zile la Vila Laconiac I.

Între timp, săptămâna modei de la Milano, unde pandemia de coronavirus a închis tot, continuă la Ministerul Afacerilor Interne din România, prin prezentarea ochelarilor de soare și a jachetelor de piele colecție primăvară – vară – toamnă – iarnă ale fashion-istului Marcel Vela.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate