Patriotul Cătălin ”Mitralieră” vrea lege prin care să fie interzise cifrele arabe în școli!

de Eugen Cismasu in Politic

Mereu surprinzătorul Cătălin Rădulescu, zis ”Mitralieră” din pricina pasiunii sale pentru Kalașnicoave și episoade imaginare cu pac – pac, deja celebru pentru ieșirile sale de Bălăceanca, gen ” Dați în cap, violați că de azi ăsta e trendul în România” sau ”pensionarii și studenții să dea banii înapoi”, coace sub frizura-i subțire, de vară, o nouă idee năstrușnică: o lege prin care, românii, patrioți, să revină la scrierea cu cifre romane, cifrele arabe urmând să nu mai fie predate în școli și grădinițe începând cu anul școlar viitor.

Propunerea deja a stârnit vii reacții pe rețelele de socializare, românii stricându-se de râs sau sunând în corpore la 112 pentru a-i trimite parlamentarului PSD, pe cap, băieții cu halate de la ”Numărul 9”.

Savant cum îl știm, ”Mitralieră” a pledat recent în favoarea ideii sale, la televiziunile de partid și de stat, extrem de convingător pentru medicii responsabili cu diagnostice pe la ”Obregia”.

Dacă nu rupem pisica o să dispărem ca națiune. Nu vedeți că, de secole, expansiunea asta arabă ne pervertește, ne pătrunde în adeneu? Noi, românii, putem da un semnal la nivel mondial. Ce are civilizaţia noastră în comun cu animalele astea care au ajuns dintr-un accident genetic în postură bipedă? Ce legătură se poate crea între un om modern şi un arab care îşi consideră nevasta doar o maşină vie de făcut copii şi se străduieşte să-şi ia cât mai multe asemenea maşini în garaj? Lașitatea noastră ar fi strigătoare la cer dacă i-am tot critica pe ciuhapi că vin și declară război Europei folosindu-se de sabie, arc şi săgeţi, de arme automate, computere, iPhone-uri şi alte creaţii diavoleşti, dar le-am tolera în continuare influențele, precum cifrele arabe, ce ne strică viitorul nației, copiii, încă din fragedă pruncie, de pe băncile școlilor!”, a declarat Cătălin Rădulescu.

Noi, românii, nişte oameni crescuţi în religia lui „întoarce şi obrazul stâng dacă-ţi iei o scatoalcă peste cel drept”, nu ne mai putem lăsa influențați până la desființare de nişte oameni a căror religie a stat încă de la început sub semnul violenţei şi care au decretat: „ori eşti musulman, ori te tai”. Mai devreme sau mai târziu, religia și cultura violentă se va impune, căci evoluţia nu are partipriuri cu miloşii. Aşa că ar trebui să uităm de afişele alea cu „Je suis Charlie”, ar trebui să scriem pe Facebook „Je suis le fils de l'empereur Trajan”, să punem mâna pe lege și scoatem arabii cu cifrele lor din mentalul nostru ca popor încă de pe băncile școlii!”, a încheiat Rădulescu.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate