Un monolit din buletine de vot ștampilate pe USR a fost descoperit în deșertul Utah

de Eugen Cismasu in Politic

Oamenii de știință și teoreticienii conspirației sunt nedumeriți după ce un ciudat teanc de buletine de vot, în formă de monolit, toate ștampilate pe USR, a fost descoperit fără explicații, la o adresă, în mijlocul deșertului Utah.

Avem dovada că am fost furați!” a scris pe Facebook, ieri dimineață, aproape fostul președinte progresist, Dan Barna, după ce a văzut știrile pe fluxul rețelei de socializare.

"Ne-au fost găsite voturile lipsă! Trebuie să fie cel puțin 2 milioane de buletine în acel teanc uriaș”, a apreciat Barna, subliniind faptul că doar astfel se explică eșecul său răsunător de la parlamentare și că, altfel, ar fi depășit PSD la nivel de rezultate iar partidul său ar fi condus România în următorii 4 ani.

Oamenii de știință insistă asupra faptului că acuzațiile lui Barna sunt „neîntemeiate” și că ciudatul teanc de voturi trimise prin poștă este mai probabil rezultatul muncii unui artist sau poate a unui vizitator extraterestru, care nu și-a proprus altceva decât să facă mișto, la ceas de grea suferință post electorală, de neo-marxiștii din România.

Biroul Electoral Central a trimis o adresă prin care cere explicații Poștei Române, documentul urmând să fie soluționat după ce conducerea Poștei va binevoi să răspundă la adresele înaintate de BEC ulterior alegerile europarlamentare și prezidențiale din 2019.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate