GEZE asigură accesul în siguranță pentru oaspeții hotelului Courtyard by Marriott

de Academia Cațavencu in Proiecte speciale
GEZE asigură accesul în siguranță pentru oaspeții hotelului Courtyard by Marriott

GEZE, lider în sisteme premium de acționare a ușilor, a ferestrelor și a tehnologiei de siguranță, asigură confort în acces, dar și siguranță pentru vizitatorii primului hotel Courtyard by Marriott, situat în zona de nord a Capitalei. Ușa rotativă automată GEZE TSA 325 NT oferă un grad ridicat de accesibilitate și comoditate datorită tehnologiilor de acționare, adaptate condițiilor și cerințelor clădirii, aspecte foarte importante pentru un hotel de această categorie.

”Așteptările sunt mari atunci când vine vorba de confortul oaspeților într-un hotel precum Courtyard by Marriott, mai ales în zona de la intrare. Cu un design sofisticat, dar și capacitatea de a fluidiza în siguranță un număr mare de vizitatori, acest sistem de ușă rotativă automată le oferă oaspeților o nouă experiență de întâmpinare, cu cel mai mare grad de accesibilitate, în orice moment”, a declarat Vlad Stanislav, Managing Director GEZE România.

Ușa rotativă automată GEZE TSA 325 NT se mișcă ușor și silențios și reprezintă începutul confortului ce îi așteaptă pe oaspeți în interiorul clădirii. Aceasta fost integrată în armonie cu interiorul și înălțimea parterului, pentru o ambianță rafinată, contemporană. Cu lățimi largi de trecere și viteză automată reglabilă, accesul devine facil inclusiv pentru persoane cu dizabilități sau cu mobilitate redusă.

Mai mult decât atât, printre caracteristicile produsului se numără alinierea precisă a canatului cu pereţii laterali și nivelul ridicat de izolare împotriva curenților, căldurii, intemperiilor și a zgomotului provenit din bulevardul din proximitate.

Pe lângă sistemele performante de ultimă generație, unul dintre serviciile acordate de către GEZE România partenerilor săi, atât pentru proiecte de arhitectură, cât și pentru execuție, este serviciul de consultanță tehnică ce asigură reușita tuturor proiectelor.

De asemenea, departamentul intern de mentenanță poate menține standardul înalt de funcționare prin intervențiile sale preventive sau corective asupra sistemelor instalate.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate