Idei de cadouri pentru mama

de Academia Cațavencu in Proiecte speciale

Se apropie ziua mamei tale și vrei să o surprinzi cu un cadou pe gustul ei? Iată câteva idei care te-ar putea ajuta să iei o decizie inspirată. Mai ales că un buchet de flori și o îmbrățișare s-ar putea să nu fie suficiente, orice ar spune cea care ți-a dat viață. E mama și pentru că o iubești atât de mult, cadoul ales trebuie să fie pe măsură. Oferă-ți timp pentru a-ți găsi inspirația sau dacă timpul nu pare să țină cu tine, ia în calcul următoarele idei de cadouri. 

Un kit de înfrumusețare cu produse antiaging

Acordă-i câteva clipe de răsfăț și surprinde-i atenția cu un kit de soluții și creme împotriva ridurilor. Va fi foarte încântată, mai ales dacă din micile ei economii nu își cumpără niciodată lucruri pentru ea, ci alege tot pentru cei dragi câte ceva. Așa că, o poți surprinde, de pildă, cu o cremă antirid bogată în acid hialuronic și extracte naturale, o cremă contur pentru ochi, cu o textură fluidă pe bază de apă termală sau cu apă de trandafir sălbatic sau celule stem vegetale și un gel de curățare pe bază de colagen extras din surse organice și vitamina E. Eficiența lor este dovedită, iar rezultatele nu vor întârzia să apară, bucuria ei fiind și fericirea ta. 

Anii trec, amintirile rămân

Fă o selecție de fotografii cu unele dintre cele mai frumoase momente petrecute împreună și strânge-le într-un album foto de poveste. Inserează printre pagini câteva file cu citate motivaționale, idei, observații amuzante. Toate acestea vor oferi și mai multă viață albumului special creat. 

Oferă-i un voucher cadou la spa 

Dacă nu vrei un cadou clasic, ia în calcul un voucher la un centru spa pentru ziua mamei tale. Fie că este vorba despre un masaj de relaxare sau proceduri de înfrumusețare, va fi încântată de experiență și, cu siguranță, îți va dori să mai repete procedurile. Pentru și mai multă încântare, însoțește-o și, cu siguranță, veți petreceți cele mai frumoase momente. Îi poți cumpăra și un tort festiv pe care să-l serviți la final, pentru a încununa clipele de relaxare.


Un bilet la concertul preferat

Cauți un cadou de nerefuzat? Un bilet la concertul mult visat poate fi cadoul cel mai inspirat. Oferă-i darul într-un mod cât mai amuzant, cântând „Mulți ani trăiască!” și apoi făcând un pic de karaoke pe melodia artistului ei preferat. Cu siguranță, o vei distra și surprinde cu îndrăzneala ta. Sau pune-i biletul în tortul aniversar sub formă unui răvaș (într-un recipient mic) și plănuiește o petrecere cu temă, cu genul ei preferat de muzică. 

Alte idei de cadouri ce ți-ar putea fi de ajutor:

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate