Igienizează și protejează cu covorașele profesionale dezinfectante!

de Academia Cațavencu in Proiecte speciale
Igienizează și protejează cu covorașele profesionale dezinfectante!

Curățenia și igiena sunt factori extrem de importanți care ne pot afecta sănătatea, dacă acestea nu sunt realizate corespunzător. De aceea, avem nevoie de soluții eficiente, săpunuri, dezinfectanți, detergenți, chiar și produsele din hârtie, precum șervețelele, prosoapele pliate sau hârtia igienică trebuie sa fie de cea mai bună calitate.

În interiorul clădirilor firmelor, curățenia se menține cu ajutorul detergenților pentru suprafețe și pentru podelele birourilor, însă mai ales cu ajutorul covorașelor profesionale pentru interior, menite să protejeze suprafețele și să capteze murdăria, să absoarbă umezeala de pe tălpi sau să dezinfecteze prin proprietățile cu care au fost construite.

Tehnologia din ziua de astăzi a permis realizarea multor produse utile pentru noi, oamenii. Însă, printre cele mai utile pentru sănătatea noastră, se numără produsele pentru dezinfectare, din care fac parte și covorașele profesionale dezinfectante. Această gamă de covorașe dezinfectante, pe care le putem găsi în magazinul online Sanito.ro, sunt special concepute pentru a fi folosite în medii sterile, precum centrele medicale, laboratoare și farmacii sau spații specifice industriei alimentare.

Covorașul de intrare dezinfectant este tot mai des întâlnit în spitale, clinici și saloane de înfrumusețare. Acest tip de covor curăță și dezinfectează cu ușurință pantofii. Este recomandat să fie utilizat la intrarea în toate locurile unde igiena este esențială, unde accesul germenilor trebuie stopat sau unde mâncarea este manipulată și / sau prelucrată. La trecerea peste covor, capetele stifturilor se îndoaie și tălpile se înmoaie în soluția dezinfectantă. Aceasta dublă acțiune ajută la evitarea contaminării, indiferent de spațiul în care sunt folosite.

Aceste covorașe profesionale asigură o igienizare profesională a spațiilor și o curățare de lungă durată, sunt rezistente și foarte practice. Fiind recomandate pentru o multitudine de zone medicale, covorașele profesionale dezinfectante asigură o igienizare profesională a spațiilor și o curățenie de lungă durată. Covorașele de tip Sticky Mat au o eficiență de 99,9% atunci când sunt utilizate și aplicate corect și când straturile sunt curățate de uzură. Acestea au un sistem de eliminare a prafului și a impurităților certificat ISO.

Nu trăim într-un loc curat și ferit de bacterii. De aceea, atât în spitale, cât și în spații în care se pregătesc alimente sau se depozitează astfel de produse de origine vegetală sau animală, trebuie să luăm toate măsurile de precauție pentru a evita contaminări ce pot duce la îmbolnăviri serioase.

Un alt produs extrem de util pentru dezinfectarea tălpilor la intrarea în diferite incinte este covorașul profesional Scraper, care folosit împreună cu un dezinfectant de suprafețe puternic, are rezultate benefice în dezinfectarea și igienizarea perfectă a tălpilor. Covorșul Scraper este ideal atât pentru utilizarea în interior, cât și la exterior și este adecvat unui trafic intens. Se poate folosi la intrarea în spaţii comerciale, spații rezidențiale, spitale, instituții de învățamânt, farmacii sau laboratoare medicale, fiind un ajutor de nădejde în ținerea bacteriilor la distanță.

Indiferent de tipul de spațiu in care sunt folosite, covorasele profesionale dezinfectante răspund tuturor necesităților de curățenie și igienă, îmbinând astfel un design plăcut, cu utilitatea și calitatea. Astfel, covorașele profesionale dezinfectante asigură o igienizare profesională a spațiilor și o curățenie de lungă durată. 

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate