Învață să conduci corect cu Școala Auto Best Drive

de Academia Cațavencu in Proiecte speciale

Vrei sa conduci corect si atunci cand iesi in trafic sa nu ai emotii? Atunci trebuie sa te inscrii intr-o scoala de soferi si sa incepi sa iti insusesti toate informatiile care te vor ajuta sa conduci corect din punct de vedere legal.

Daca esti in cautarea de cursuri auto in Bucuresti si Ilfov, scoala de soferi Auto Best Drive este locul unde vei invata sa conduci corect si alaturi de care obtinerea permisului auto va fi o experienta frumoasa.

Iata la ce trebuie sa acorzi atentie in momentul in care esti la volan:

Ai grija cum tii picioarele in momentul in care esti la volan

Confortul la volan conteaza foarte mult. Daca nu te vei simti confortabil atunci nu vei putea conduce cu atentie. In plus trebuie sa stii ca totul porneste de la picioare. Daca acestea nu sunt indoite de la genunchi asa cum este recomandat atunci poti avea parte de dureri insuportabile in timpul condusului.

Pozitia spatelului este extrem de importanta

In momentul in care conduci trebuie sa te asiguri ca spatarul scaunului are acea curbura care este pentru zona lombara a coloanei tale vertebrale.

Atunci cand te urci la volan primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iti reglezi scaunul. Ca sa poti conduce corect atunci trebuie sa acorzi o atentie sporita modului in care esti pozitionat pe scaun.

Ai grija cand utilizezi pedalele

In momentul in care apesi o alta pedala nu trebuie sa ridici complet piciorul de pe podeaua masinii. In momentul in care ridici piciorul cu totul miscarea va deveni mai lenta iar accidentele se pot petrece intr-o secunda. Toti instructorii recomanda sa tii calcaiul pe podea tot timpul si poti apasa pedala doar cu jumatatea dinspre varf a talpii. Celalalt picior trebuie sa ramana relaxat si sa iti asigure sprijin.

Respecti regulile de circulatie?

Ei bine, este de apreciat daca esti curajos in trafic dar asta nu este totul. Prin cresterea vitezei si prin luarea curbelor cat mai rapid s-ar putea sa ajungi intr-o situatie pe care nu o vei mai putea controla.

Poate ca limetele de viteza te enerveaza dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa le respecti. Mai trebuie sa incetinesti la apropierea trecerilor de pietoni si daca este cazul trebuie sa opresti. Semnalizeaza atunci cand schimbi directia de mers pentru ca toti participantii la trafic sa iti stie miscarile. Nu trebuie sa depasesti pe linie continua sau in situatii limita. In cazul in care soferul din fata ta doreste sa te depaseasca cel mai bine este sa il lasi sa faca asta, nu ai vrea sa produci un accident. Foloseste luminile de ceata doar in momentul in care conditiile meteo o impune. Trebuie sa porneste luminile de intalnire chiar si pe timpul zilei. Nu trebuie sa depasesti coloanele de masini, cel mai bine este sa stai la rand si sa astepti, pana la urma vei ajunge la destinatie. Nu trebuie sa mai uiti ca si motociclistii si biciclistii trebuie sa fie respectati deoarece impartiti acelasi drum.

Scoala Auto Best Drive va pune la dispozitie o gava varianta de autoturisme dar si de cursuri auto. Alaturi de ei vei beneficia de vehicule performante, corespunzator echipate pentru siguranta si confortul cursantilor. Mai mult decat atat, acestia va pune la dispozitie cursuri pentru toate categoriile de permis. Daca esti in cautarea de scoala de soferi categoria C, sau pentru vehicule mai mici, aici vei gasi cele mai avantajoase oferte dar si cele mai profesioniste servicii. Alaturi de autoturismele performante, scoala rutiera Auto Best iti ofera si instructori acreditati, cu experienta care iti vor prezenta legislatia corespunzator dar si cum poti invata sa conduci defensive si in siguranta pentru un rezultat optim la examenul final.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate