Mii de oameni plecaţi de acasă au fost găsiţi de autorităţi rătăcind pe site-ul neurococi.ro!

de Redacția Academia Cațavencu in Proiecte speciale

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei relatează:

"Câţiva vecini de domeniu ne-au semnalat faptul că mai multe plute şi sorcove cu care cetăţenii au venit la neurococi.ro le blochează traficul.

Echipajele trimise la faţa locului ne-au anunţat prin staţie că la adresa indicată este un site cu o poartă nouă dar care nu are toată ţigla la locul ei, iar în curte se văd mai mulţi cetăţeni care încearcă să asambleze un butoi Ikea dar le lipseşte o piesă.

Nu ştim exact cum au fost momiţi să intre pe site, dar probabil, au citit ei pe undeva vreun advertorial de 2 lei, că altfel nu-mi explic.

La limita proprietăţii au ajuns deja rude şi alţi duşmani ai dispăruţilor şi încearcă să-i readucă la pornache dar aceştia nu răspund. Umblă vorba că site-ul distribuie ştiri aproape adevărate. Probabil sunt atât de aproape să fie adevărate încât aproape le înţelegi şi atunci poţi suferi un şoc.

În ultimii ani organismul uman s-a obişnuit să asimileze doar ştiri departe de a fi adevărate, cum ar fi de exemplu ştirile ProTV sau TVR, în care sunt prezentate doar fapte şi evenimente trase de păr, dar cu care ne-am obişnuit atât de mult.

Tot ce vă pot spune este că echipajul este vigilent, cu ochii pe poartă, ascuns după o tufă de Veneţia. Aşteptăm instrucţiuni. Asta e tot! Domnu' reporter vedeţi că v-a căzut o fisă!"

Avertizăm populaţia să nu dea click neurococi.ro întrucât riscă să se expună unui atac la sinapsă.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate