CSM București a găsit strategia care să o ducă în Final 4. Firea va cumpăra toate jucătoarele de handbal din Europa

de Laurenţiu Muşoiu in Sport
CSM București a găsit strategia care să o ducă în Final 4. Firea va cumpăra toate jucătoarele de handbal din Europa

Formația de handbal feminin a Clubului Sportiv Municipal (CSM) București, finanțat de Primăria Capitalei, a descoperit strategia care să îi permită accederea în Final 4-ul Ligii Campionilor, după înfrângeril repetate în fața echipelor din Ungaria.

CSM București va folosi bugetul infinit al administrației conduse de Gabriela Firea pentru a achiziționa toate jucătoarele de handbal.

Acest lucru ar trebui să garanteze succesul formației municipale.

Federația Europeană de Handbal (EHF) ar putea să regândească competiția Liga Campionilor și să o transforme în Cupa Europeană a Ungariei, având în vedere că, an de an, finala principalei întregeri europene se dispută la Budapesta.

CSM Bucureşti a fost învinsă fără drept de apel de echipa maghiară Ferencvaros TC-Rail Cargo Hungaria, cu scorul de 33-23 (19-10), sâmbătă, la ERD, în primul său meci din Grupa principală 1 a Ligii Campionilor la handbal feminin.

Vicecampioana României a avut o prestaţie dezamăgitoare în acest meci, evoluând sub aşteptări atât în apărare, unde a scos puţine mingi, cât şi în atac, unde a fost lipsită de inspiraţie, golurile venind cu greutate.

''Fradi'' a condus cu 6-1 şi 9-2 în prima repriză, pe care a încheiat-o cu un avantaj de nouă goluri pe tabela de marcaj, 19-10. Diferenţa a crescut după pauză şi a atins cota maximă în min. 43, când a fost 27-13 pentru echipa din Budapesta.

FTC-Rail Cargo Hungaria s-a impus în cele din urmă la zece goluri, cu 33-23.

Pentru ''tigroaice'' au marcat Cristina Neagu 7 goluri, Andrea Lekic 6, Crina Pintea 4, Dragana Cvijic 3, Iulia Curea 2, Linnea Torstensson 1.

Golurile echipei gazdă au fost reuşite de Nadine Schatzl 8, Katrin Gitta Klujber 7, Noemi Hafra 6, Aniko Kovacsics 4, Viktoria Lukacs 4, Kinga Debreczeni-Klivinyi 3, Danick Snelder 1.

Au arbitrat spaniolii Javier Alvarez Mata şi Yon Bustamante Lopez, iar delegat EHF a fost slovenul Tomo Vodopivec.

În alt meciuri jucate sâmbătă, Team Esbjerg a învins-o în deplasare pe Vipers Kristiansand cu 35-31, iar Metz Handball a dispus de Rostov pe Don cu 23-20.

În clasament, pe primul loc se află Metz Handball, cu 8 puncte, urmată de Team Esbjerg, 6 puncte, Vipers Kristiansand 5 puncte, Rostov pe Don, 5 puncte, FTC-Rail Cargo Hungaria, 3 puncte (-10), CSM Bucureşti, 3 puncte (-13). Primele patru clasate se califică în sferturile de finală.

Următoarele meciuri sunt Rostov pe Don - Vipers Kristiansand (1 februarie), CSM Bucuresti - Metz Handball şi Team Esbjerg - FTC-Rail Cargo Hungaria (ambele pe 2 februarie). 

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate