FOTO. Andrei Ivan ratează în teren, dar punctează în afara stadionului

de Laurenţiu Muşoiu in Vedete
FOTO. Andrei Ivan ratează în teren, dar punctează în afara stadionului

Lui Andrei Ivan, atacantul formației CS Universitatea Craiova, au început să-i tremure picioarele, de tânăr.

Ivan a ajuns să semneze ratare după ratare, una mai spectaculoasă ca alta, în Liga I.

Explicația ar putea fi dată de faptul că atacantul oltenilor își canalizează talentul pentru a marca în afara terenului.

Chiar dacă nu a înscris atât cât și-ar fi dorit fanii Universității Craiova, Andrei Ivan se consolează cu realizările de pe plan personal.

Asta deoarece fotbalistul cumpărat de Mihai Rotaru de la Krasnodar, în schimbul a 1,5 milioane de euro, trăiește o frumoasă poveste de iubire cu un model originar din Belarus.

Iubita lui Ivan s-a născut la Minsk și călătorește mult, deoarece defilează pe podiumuri din toată lumea. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când atacantul evolua în Rusia, iar de atunci sunt nedespărțiți.

Deși nu a confirmat până acum relația cu tânăra care este stabilită la Moscova, cei doi și-au petrecut vacanța de iarnă din 2018 în Dubai, iar anul trecut atacantul a dus-o pe frumoasa lui iubită la Chamonix-Mont-Blanc, un resort de lux aflat lângă Franța, Elveția și Italia.

Cotat de site-urile de specialitate la un milioan de euro, Andrei Ivan a fost transferat în Bănie în luna august a anului 2019 și a semnat un contract valabil până pe 30 iunie 2023.

 

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate