Îi place să joace: șșșș, ah!

de Laurenţiu Muşoiu in Vedete

Născută în Polonia, crescută în Germania şi apoi stabilită la Toronto, Charlie Riina este pasionată de politică și șah, fiind considerată cea mai sexy șahistă din lume.

Până să intre în politică, bruneta a făcut ravagii în lumea modelingului, cucerind și două titluri de Miss Hawaiian Tropic și Miss Toronto. Formele senzualei șahiste nu au rămas neobservate, aceasta pozând deja în Playboy Polonia, Slovacia şi Ungaria.

Ajunsă la 35 de ani, Charlie a fost campioană la șah în copilărie, apoi a studiat criminologia la Universitatea din Toronto înainte de a-și găsi adevărata vocație. În 2019, după trei ani de la înscrierea în Partidul Popular, a participat la alegerile locale pentru districtul Humber River-Black Creek din Canada şi a strâns 387 de voturi.

„Sunt o fată normală, căreia îi place tot. Nu vânez milionari, sunt simplă. Îmi place foarte mult să râd. Îmi place să desenez, să învăț despre fotografii şi să călăresc. Şi, bineînţeles, îmi place să joc şah, dacă cineva mă provoacă”, s-a caracterizat Charlie Riina.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate