Organizarea înmormântărilor - de ce sunt preferate serviciile funerare de la Rarox?

de Comunicat de presa in Social

De cele mai multe ori, un eveniment nefericit precum un deces nu vine niciodată singur. Organizarea înmormântării presupune atât un efort financiar, cât și un factor în plus de oboseală psihică. Din cauza acestor aspecte și nu numai, majoritatea optează pentru serviciile unei firme de pompe funebre. O echipă specializată care se respectă oferă sprijin pe tot parcursul înmormântării.

În București, numărul firmelor orientate pe acest profil a crescut semnificativ în ultimii ani. Cei care se bucură de o bună reputație, au câștigat încrederea publicului prin oferirea serviciilor alături de atributele seriozității și punctualității. Un punct de reper pentru publicul bucureștean este Rarox. Serviciile sunt disponibile non stop, iar varietatea articolelor încadrează orice buget.

Rarox - serviciile funerare non stop din București

Este o firmă ce se regăsește în topul căutărilor întocmai pentru perseverența și seriozitatea de care dau dovadă. Mai mult decât atât, Rarox este un jucător important pe piața dedicată serviciilor funerare datorită experienței îndelungate.

Personalul este apreciat pentru atenția acordată persoanelor îndoliate. În aceste momente sensibile, un cuvânt bun și un ajutor însemnat pot influența pozitiv depășirea situației limită.

Încă din momentul în care sunt solicitate serviciile celor de la Rarox, un reprezentant al firmei se prezintă la fața locului pentru a stabili împreună cu persoanele îndoliate întregul demers. Un prim pas este întocmirea actelor la primărie.

Ulterior trebuie stabilite achizițiile necesare unei înmormântări. În portofoliul firmei se regăsesc pachete funerare, dar si sicrie împreună cu accesorii ce se pot achiziționa separat. Mai mult decât atât, aceștia își dovedesc din nou atenția acordată clienților și au realizat mai multe categorii accesibile ca preț.

Fiecare detaliu este important, iar în raport cu bugetul - majoritatea își orientează atenția asupra pachetelor funerare. Acestea includ pachețele pentru pomană, lumânări, sicrie, complet echipate, coliva, colaci și multe altele. În aceeași ordine de idei sunt adăgate la cere și serviciile de îmbălsămare și cosmetizare a defunctului.

Un alt aspect important ce trebuie vizat pentru o desfășurare corespunzătoare a înmormântării este asigurarea unui mijloc de transport adecvat. Firma de pompe funebre Rarox deține o gamă variată de mijloace de transport pentru a asigura deplasarea în condiții de siguranță a defunctului atât la nivel național, cât și internațional.

În plus, dacă persoana a decedat în afara granițelor românești, este disponibil serviciul de repatriere care vine la pachet cu toate formalitățile aferente.

 

Serviciul de informare clienți

Persoanele îndoliate care aleg să colaboreze cu această firmă au avantajul că beneficiază de informații gratuite la orice oră. Prin intermediul consultanților, clienții sunt ajutați să ia decizii eficiente, în ciuda tristeții provocate de nefericitul eveniment.

Provocările ce sunt întâmpinate adesea vizează alegerea sicriului și accesoriile. Acestea diferă de la o zonă geografică la alta. Tradițiile și superstițiile pot influența alegerile, dar cei de la Rarox sunt pregătiți să ofere soluții optime și obiective indiferent de context.

La cererea clienților se organizează și praznice, parastase, în amintirea celor dragi trecuți în neființă. Interesul personalului calificat și cu experiență este de a organiza totul așa cum se cuvine pentru a comemora cu respect răposatul.

Desfășurarea acestor momente  presupune situații neprevăzute. Acest aspect survine și din cauza faptului că la o înmormântare, o regulă a bunelor maniere spune ca nu se fac invitații. Pentru un asemnea eveniment nefericit, familia face un anunț general.

Costurile

Prețul pachetelor variază în funcție de serviciile incluse. În catalogul prezentat de Rarox, costurile în ordine crescătoare încep de la cele economice, până la cele de lux. Pentru pensionari pachetele se pot achita cu taloanele de pensie.

Pachetele sunt dedicate și denumirea este intuitivă. În funcție de buget, clienții pot adăga și alte articole sau servicii suplimentare. 

Deoarece un asemenea eveniment survine în momente neașteptate de cele mai multe ori, personalul specializat Rarox Coffins prezintă disponibilitate în regimul 24/24.

Când vine vorba despre un ajutor de încredere în ceea ce privește organizarea în condiții optime a unei înmormântări, echipa Rarox este preferată de locuitorii Bucureștiului.

Ceea ce îi recomandă constă în transparența oferită, susținerea morală și respectul acordat fiecărui client. Serviciile oferite sunt complete. Pentru cei interesați, detaliile ce vizează serviciile și costurile aferente sunt accesibile pe site-ul oficial funerarenonstop-bucuresti.ro.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2019 - Toate drepturile rezervate