”Bărbații de stat” din PSD își fac treburile murdare cu mâna femeilor

de Spartakus in Actualitate
”Bărbații de stat” din PSD își fac treburile murdare cu mâna femeilor

Să crezi că Liviu Dragnea, având în față spectrul veceului turcesc, al dușului cu băieții veseli și al uscării mustății fără foehn, a renunțat la planurile de sfârtecare a justiției ar trebui să fii naiv. E ca și cum l-ai crede pe un lup promițând, solemn, că nu se va mai atinge de oi, ca să nu pericliteze viața sexuală a ciobanilor din vârful muntelui. De altfel, pare tot mai clar că șefu la bani și la mârlani din PSD n-a avut niciodată un singur plan pentru a scăpa de pușcărie, ci mai multe. Planul A a fost să dea Ordonanța 13 în miez de noapte, ca hoții, doar că nu i-a ieșit. Cineva, fie din prostie, fie profitând de prostia ”juriștilor” de doi bani din PSD, a introdus cele zece zile de grație, fără de care Ordonanța ar fi intrat imediat în vigoare. Reacția străzii i-a speriat însă pe pesediști, așa cum hula marină îi sperie pe șobolani și-i face să chițăie, disperați, și să fugă încotro văd cu ochii.

Citește si: Ordonanța 13 a căzut! Ghici cine face acum treișpe-paișpe!

Și atunci au încercat planul B: introducerea Ordonanței 13 în Parlament, spre a fi votată ca lege organică. Dar, iarăși, furia străzii i-a făcut să dea înapoi. Dacă ar fi fost oameni cinstiți, cei din PSD și ALDE ar fi renunțat deja la ordonanța asta blestemată. Dar, cum acolo numărul de penali pe metru pătrat e mai mare ca densitatea la metroul din Beijing la 7 dimineața, nimeni n-a vrut să renunțe. Că șobolanii roșii ticluiau ei ceva a devenit evident atunci când au refuzat să ia în considerare respingerea și îngroparea definitivă a Ordonanței 13. Au preferat, în schimb, s-o lase pe aparate, în timp ce adoptau Ordonanța 14, cu speranța că o vor readuce la viață cândva pe surata ei muribundă. Acest cândva nu e prea departe. Pentru că deja a intrat în acțiune Planul C: o duduie a contestat la Curtea de Apel Ordonanța 14. Cine e duduia asta? O prosperă femeie de afaceri, care, patroană de casă de modă, a văzut că în sezonul iarnă-primăvară 2017 e la modă ciordeala de la stat și i-a tras statului, împreună cu niște complici, un prejudiciu de aproape 2 milioane de coco. Duduia are la procese de le-a pierdut numărul și, judecând după anii de pușcărie cu care judecătorii au cadorisit-o până acum, dar și după prejudiciul provocat, Dragnea, cu telefoanele date la Referendum și cu suta de mii de lei șterpelită la Teleorman, pare, prin comparație, etalon de cinste.

Aparent, duduia n-are nicio legătură cu spaima lui Dragnea de pușcărie. Dar, dacă ne uităm în urmă și vedem că ea a participat la circul organizat de iluzionistul Ciordache pe post de dezbatere publică, observăm că doamna nu doar c-a fost în sală, îndemnându-l pe ministru să fie ”bărbat de stat” și să dea odată liber la furat și susținând că tinerii ieșiți în stradă sunt plătiți, ci a mers apoi și în biroul ministrului, pentru o discuție tete-a-tete. Cât de proști ne cred ticăloșii ăștia ca să nu dăm seama că e o regie ieftină? Dacă ar avea măcar vreunul din ouățele alea cu care se laudă în fața junei de 24 de ani pe care și-a băgat-o în așternut, Dragnea ar fi ieșit el la bătaie. Dar, fiindcă e un laș, un purtător ilegal de mustață, ca să zic așa, a scos la înaintare damele. Și așa se face că Firuța și Olguța au început acum să ne caute de copii pe la miting, în vreme ce dama asta bine, patroana, modista, îi face lui Dragnea o altă treabă murdară. De ce nu și-o face singur? E simplu: are ”decât” două mâini, și alea-s menite, din fabricație, pentru furat, de unde a treia mână, pentru trebi murdare?

Dacă ar mai exista capete luminate, dar nu cu lanterna de 7 wați, în PSD, le-ar cere azi capilor grupului infracțional organizat să se oprească aici, pentru că altfel riscă nu doar să piardă guvernarea, ci să dispară din istorie, cum a dispărut Partidul Comunist Român. Intrarea în vigoare, sub orice formă, ori că o promovează Parlamentul, ori că vine vreo duduie cu ea-n proțap, a Ordonanței 13, va declanșa o furie populară cum România n-a mai văzut din decembrie 1989. Da, suntem tineri și frumoși, suntem isteți și haioși, dar să vă ferească sfântul să ne credeți proști, ca pe votanții pe care i-ați prostit și păcălit. Așa că domnul ăla cu mustața virilă din PSD ar trebui, poate, zilele astea, să se mai uite o dată la ultimele episoade din telenovela cu Cizmarul și Savanta, și să accepte că, dacă a greșit în fața Legii, trebuie să plătească, după Dreptate. Altfel, un potop de oameni va inunda, năvalnic, Bucureștiul, și nu știu ce-o să mai poată răspunde stăpânul sclavilor și damelor din PSD  când 300.000 de oameni îl vor întreba, din stradă: ”Și zi așa, fa, Dragneo, aveai chef de o Revoluție?”

 

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate