Altă belea: albii care poartă măști negre au fost declarați rasiști de către protestatarii Black Lives Matter!

de Eugen Cismasu in Actualitate

Activiștii Black Lives Matter au decretat mai nou că persoanele albe care poartă măști de protecție negre, în scopul protejării lor și a altora împotriva coronavirusului, sunt rasiste și merită tratate ca atare.

Vorbind în timpul recentele revolte din Los Angeles, activistul BLM, Mobutu Fese Seku Kuru, a uimit asistența numind protestatari albi care purtau măști negre drept gunoaie rasiste. „Toți oamenii albi îngenuncheați, asta nu este suficient, sunteți niște gunoaie rasiste chiar și voi, cei de aici, purtând aceste măști negre. Sunteți o rușine, dați-le jos imediat!”, a urlat Mobutu, în plină transă ideologică.

Pentru că mulți dintre manifestanții albi au fost suficient de șocați încât să întârzie în a se descotorosi imediat de măștile negre, acestea le-au fost smulse la propriu de pe pe figuri, apoi au fost aruncate pe jos și călcate în picioare de către protestatarii de culoare BLM.

Episodul din Los Angeles a reverberat imediat, astfel că, în prezent, în tot mai multe dintre orașele americane, albii care participă la proteste sau pur și simplu merg pe stradă purtând măști negre pe figură sunt taxați ca rasiști, riscând o bătaie zdravănă, primită din partea gloatelor de ”manifestanți pro-democrație și anti-discriminare” de culoare.

Abuzurile au început deja să facă ocolul rețelelor de socializare. O femeie din New York, care purta o mască antivirus neagră în metrou, a fost acostată de cinci bărbați negri, forțată să îngenuncheze și silită să frece podeaua vagonului cu protecția în cauză. În timpul demonstrației umilitoare, toți cei aflați în vagon au îngenuncheat în fața negrilor și au aplaudat o jumătate de oră.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate