Americanii lansează Nike Air Stimulant și McStimulus, care costă cât ajutorul lunar guvernamental

de Eugen Cismasu in Actualitate

Congresul Statelor Unite a votat luni noapte pachetul de ajutor de 892 de miliarde de dolari, dând o gură de oxigen economiei lovite de pandemie și americanilor, după luni de inacțiune. Pachetul prevede un cec de câte 600 de dolari pentru cea mai mare parte a americanilor, dar și plăți suplimentare pentru oamenii care au rămas fără loc de muncă.

Imediat, comercianții cu amănuntul și restaurantele s-au pregătit să se adapteze la inflația galopantă care va urma datorită tipăririi a miliarde de dolari. Pentru a sărbători vremurile în schimbare, McDonald's a anunțat cel mai recent element de meniu fierbinte: McStimulus. McStimulus va costa 600 de dolari și va include un pateu de porc 100% pretins natural, acoperit cu salată, roșii, maioneză și bancnote de dolari mărunțite, expediate proaspăt din Trezoreria SUA.

"McDonald's a servit cu fidelitate publicul în timpul acestei crize COVID", a spus fondatorul McDonald's, Bob McDonald's, "dar articolele noastre trebuie să fie în consonanță cu piața. Nu putem susține altfel corporația noastră care percepe un dolar pentru un burger atunci când guvernul distribuie oamenilor miliarde de bani proaspăt tipăriți! "

De asemnea, comercianții cu amănuntul și serviciile de streaming profită de noile ajutoare financiare pentru populație. Se așteaptă ca Netflix să crească costul serviciului său de streaming la 599 USD pe lună până la sfârșitul anului. Nike a introdus, de asemenea, o pereche de pantofi de baschet Air Stimulant de 599,99 de dolari. Sute de alte companii au anunțat și ele noi produse interesante din gama de 600 USD.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate