După „Walk of Fame”, Hollywood-ul pregătește și un „Walk of Shame”, strict pentru actorii conservatori

de Eugen Cismasu in Actualitate

După victoria lui Biden, democrații, progresiștii, belemiștii și anarhiștii din show bizul american sunt deciși să dea o lecție de neuitat vedetelor de cinama cu simpatii conservatoare asumate, care îndrăznesc să-și exprime opiniile în public. În acest sens, consiliul orașului West Hollywood a votat pentru crearea unui nou „Walk of Fame”, în variantă batjocoritoare, pe Hollywood Boulevard, care se va numi „Walk of Shame” și își propune să fie ”o lecție pentru fiecare vedetă de film care îndrăznește să-și exprime părerile care nu ne plac”, după cum a declarat alesul municipal Mubarak O'Drama.

Dacă veți fi prinși vreodată că vă exprimați împotriva ajutoarelor sociale, a prietenilor noștri din China sau a statutului special al populației afro – latino – americane, dacă veți avea tupeul să susțineți valorile tradiționale ale familiei, ale capitalismului ori instituțiile de forță ale statului, veți obține propria voastră stea pe trotuar, pentru a fi călcată de mase spre rușinea voastră eternă”, s-a adresat O'Drama celor prezenți la reuniunea legislativului municipal din West Hollywood

Printre candidații la Walk of Shame se numără Candace Cameron, Caitlyn Jenner, Melissa Joan Hart, Arnold Schwarzenegger, Elisabeth Hasselbeck, James Woods, Kristy Swanson, Joy Villa, Jon Voight și mulți alții . Consiliul orașului speră că noua alee va servi pentru a crea o comunitate mult mai tolerantă și mai incluzivă pentru toată lumea.

Unii dintre cei prezenți au propus să-i acorde lui Donald Trump prima, ceamai mare și cea mai vizibilă stea pe Walk of Shame, însă întregul consiliul municipal a început să țipe și să se manifeste convulsiv la menționarea numelui fostului președinte american. În cele din urmă, consilierii au fost de acord să-i acorde lui Donald Trump propria sa gură de canal în cadrul unui alt proiect planificat pentru oraș și denumit „Canalizarea rușinii”.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate