John Cena a rupt cu bătaia în ring un musulman uigur, pentru a se scuza în fața președintelui chinez

de Eugen Cismasu in Actualitate

John Cena a făcut o greșeală teribilă într-o recentă apariție promoțională pentru Fast & Furious 9, referindu-se la Taiwan ca țară. Cena a insultat tiranii Partidului Comunist Chinez, care au cerut imediat producătorilor filmului să li se prezinte scuze, dacă vor să mai pupe proiecții prin cinematografele din Beijing. Într-un efort de a compensa lipsa sa de tact, Cena a rupt cu bătaia un musulman uigur, într-un videoclip de scuze special înregistrat.

Îmi pare foarte rău că am insultat glorioasa Republică Populară Chineză”, a spus Cena într-o mandarină stricată, în preambulul filmării. „Vrem să putem să ne prezentăm filmul în minunata voastră țară liberă și să câștigăm o grămadă de bani, ceea ce este mult mai important decât principiile libertății pe care mă prefac că le iubesc!", a mai adăugat artistul, după care și-a scuipat în palmă, a urlat ”Campionii suntem noi!” și i-a frecat câteva capace ca pe Târgu Ocna unui nefericit prizonier politic uigur, special ”instalat” pe ringul de wrestling pentru a-l face fericit pe liderul de la Beijing, Xi Jinping.

Președintele chinez Xi a mulțumit lui Cena pentru scuzele sale din inimă și a declarat că va lua în considerare permisiunea difuzârii filmului în China doar dacă producătorii vor trimite un alt videoclip cu John Cena cântând imnul național chinez și arzând un steag american pe peluza din fața Casei Albe.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate