KFC va vinde din iulie numai aripi stângi de pui, pentru a sprijini protestatarii din întreaga lume!

de Eugen Cismasu in Actualitate

KFC a anunțat în ultimul său comunicat de presă că va vinde, în luna ce urmează, numai aripi stângi de pui, preparate după delicioasele rețete ale companie, pentru a sprijini astfel mișcările de protest împotriva discriminării.

KFC a spus că protestatarii de stânga, pro-democrație, primesc numai ecouri negative în presa mainstream, considerând a fi nedrept ca numai comportamentele greșite ale neo-liberalilor să fie mediatizate în întreaga lume, fără a ”beneficia” de același tratament și aderenții celelorlalte doctrine politice.

Compania a mai declarat faptul că, tot sub formă de protest, toate aripile drepte de pui nu vor fi donate adăposturilor de bătrâni, pline de conservatori și fundamentaliști care, în țări precum România, țin cu Coaliția pentru Familie și disprețuiesc multiculturalismul și diversitatea, ci le vora arunca la gropile de gunoi după ce, în prealabil, le vor stropi cu var.

KFC a spus că vânzarea aripilor stângi de pui va începe săptămâna viitoare, menționând că fiecare cumpărător al unei găleți Fill Up va un mini gratuit un steguleț Gay Pride și o mască de protecție neagră, în stilul Black Lives Matter.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate