Măsuri electorale în Capitală: Firea face benzi de circulație pentru mașinile scumpe și piste exclusive pentru mers cu bățul pe gard!

de Eugen Cismasu in Actualitate

Ca să nu-și piardă alegătorii, după ce a avut o grămadă de inițiative controversate, și mai ales după ce contracandidatul său, Nicușor Dan, a pus mâna pe toți frustrații Capitalei, oferindu-le o platformă online de sifonat anonim, Gabriela Firea ia măsuri extreme pentru a da o nouă față Bucureștiului.

La propunerile insistente ale unor potenți oameni de afaceri, sportivi, demnitari, politicieni, maneliști sau pur și simplu cetățeni foarte bogați ai Capitalei, primarul general a realizat că este o necesitate și o urgență realizarea de benzi exclusive de circulație rutieră, rezervate mașinilor de peste 70.000 de euro.

"E foarte simplu și logic. Cu străzile pline de astfel de limuzine de lux, Bucureștiul va părea un oraș comparabil cu marile capitale ale lumii", a declarat Firea.

Astfel, ca să nu se mai amestece cu membrii Clanurilor Girofarelor, cu enoriașii Bisericii BMWurilor ori cu beizadelele de bani gata, care vor să asculte manelele din decapotabile în conditii civilizate, și pe care îi deprimă teribil imaginile cu sărăcie, precum cele produse de milogii încărcați în Loganuri pe la semafoare, Firea va reloca transportul public pe benzile rezervate până acum pentru bicicliști, mașinile ieftine urmând să fie lăsate în parcări special amenajate la periferia orașului.

Firește, ca să nu existe discriminare, săracii nu vor fi blocați la bariere, la intrarea în Capitală, ci li se va permite să circule liber, pe sub pămant, cu metroul, nu care cumva să fie văzuți de noul electorat targetat al prim-edilului Bucureștiului. Ca recompensă, pentru a-i împăca pe cei care se vor simți nedreptațiți, primărița a promis că se va revanșa făcând, pe trotuare, pentru copiii celor fără posibilități materiale, piste exclusive de mers cu bățul pe gard.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate