Prostituatele de pe Centura Capitalei, sancționate pentru înșelăciune de OPC și DIICOT

de Eugen Cismasu in Actualitate

Inspectorii OPC și reprezentanții DIICOT au efectuat noaptea trecută o razie de proporții printre vânzătoarele de servicii sexuale aflate în tură pe Centura Capitalei. Organele de control au fost sesizate că, pe traseul drumului național ce ocolește Bucureștiul, mai multe persoane de sex feminin sau incert ofereau aparent conducătorilor auto sortimente de mezeluri ambalate în plasă alimentară, agresând apoi, cu avansuri de natură sexuală și cuvinte obscene orice șofer care făcea imprudența de a opri pentru a studia oferta inițială.

Practic nu era vorba nici de rude de salam, nici de calupuri de parizer și nici de jamboane afumate. Fetele obișnuiau să își expună, la lumina reflectoarelor, anumite părți ale corpului, înveșmântate în ciorapi de plasă, astfel încât să inducă în eroare conducătorii auto și să-i determine să oprească” au declarat polițiștii de la DIICOT, cei care au efectuat și actele premergătoare pentru nu mai puțin de 30 de dosare penale deschise pe loc pentru înșelăciune.

Cele mai multe nereguli consemnate de către inspectorii OPC au fost la nivel de gramaj și de termen de garanție. Majoritatea prostituatelor de pe centură depășiseră cu mult greutatea de 80 de kilograme și vârsta de 60 de ani, ambele valori fiind parametri maximi de bun simț pentru funcționare în branșă. În atare situație, prestatoarele de servicii au fost confiscate, urmând a fi deferite Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, în scopul reconversiei profesionale.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate