Război între rețele! După ce Ghiță Ciobanul s-a portat la Telekom, Gigi Ciobanul îi va lua locul la Vodafone!

de Eugen Cismasu in Actualitate

După ce Ghiță Ciobanul, fostul lor simbol publicitar, s-a portat la Telekom, specialiștii de la Vodafone încearcă o contralovitură de marketing de senzație, aducând în locul oierului autentic un altul, Gigi Ciobanul din Pipera, ceva mai ”împachetat” mediatic și mult mai celebru.

Gigi Becali, patronul FCSB, a acceptat oferta celor de Vodafone, considerând-o o nouă aroganță pe care și-o poate permite, cel puțin acum, cât încă mai are vreme şi nu-l obligă judecătorii, în noul dosar, cel întocmit pentru ultraj la adresa directorului Penitenciarului Jilava, să coboare de pe sticla televizorului şi să se mulţumească cu geamul camerei de vizită.

Becali a semnat contractul oferit de reprezentanţii cunoscutei firme de telefonie mobilă care, impulsionaţi de succesul pe care l-a avut campania de servicii ce l-a avut în centru pe Ghiţă Ciobanul, i-au propus controversatului afacerist să joace într-o reclamă similară.

Toată lumea vorbeşte de spoturile publicitare cu Ghiţă Ciobanul, ne-a declarat un angajat al firmei, dar alea sunt nişte porcării. Staţi să vedeţi reclama cu Gigi Ciobanul cum o să iasă! Personajul principal, adică domnul Becali, este prezentat în mijlocul unei stâne, înconjurat de instalaţii de nocturnă şi terenuri de antrenament pentru fotbal, fotografiindu-şi micul dejun: brânză de oaie cu mucegai nobil, mămăligă cu cristale Svarowski şi aghiazmă de prune, veche de şapte ani.

Pe urmă, după ce postează poza pe Facebook, cu ajutorul unui telefon mobil cu vreo zece clase mai deştept ca el, Becali vorbeşte spre cameră, în stilul lui inconfundabil: „ieeeu, de felul meu, sunt un băiat prietenos, bă-băiatule, da’ stau aici, în pustietate, singur… acuma, că am reţea belea, chiar aici, între mioare, mi-am făcut Feisbuc, da’ ce zic io că mi l-am făcut, mi l-am cumpărat cu totul, băi, zdrenţelor! Şi postez ce vreau io, pentru că io pot, bă, m-ai înţeles? ăsta-s ieu: tot de unul singur, da’ înconjurat de prieteni, şi în libertate şi la bulău, şi în sufragerie şi la duşuri. Hă-hă-hă-hă! Hai, ciau, că m-am distrat destul cu voi!“

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate