Un pensionar din Brașov a început să vorbească în chineză după ce și-a cumpărat o proteză dentară de pe Aliexpress!

de Eugen Cismasu in Actualitate

Victor Sugaciu, un pensionar în vârstă de 66 de ani, din Brașov, a făcut în urmă cu o lună de zile, pe cunoscutul site de shopping online Aliexpress, o neobișnuită achiziție care practic i-a schimbat viața.

Nea Victor a avut grave probleme cu dantura pe parcursul mai multor decenii, dar nu și-a putut niciodată permite să cheltuiască miile de euro pe care stomatologii consultați de-a lungul vremii le-au cerut pentru lucrările de întreținere dentară, din cauza veniturilor salariale reduse și apoi din pricina pensiei mult prea mici.

După ce a pierdut și ultimul molar îmbătrânit de singurătate și decedat într-un cotor de gutuie, pensionarul Vasile Sugaciu l-a rugat pe nepotul său să-i caute online o opțiune mai ieftină de înlocuire a utilităților pierdute, iar când tânărul a găsit pe site-ul de cumpărături chinezesc Aliexpress o proteză completă la un preț de numai 10 dolari, bătrânul a fost fericit și și-a cumpărat dinții noi imediat, deși a trebuit să aștepte puțin peste o lună pentru a-și primi comanda.

Problemele au apărut când, după ce și-a încercat noii dinți, Vasile a început să vorbească în chineză. Când a sesizat acest lucru la Aliexpress, reprezentanții magazinului și-au cerut scuze și s-au oferit să-i restituie banii în ipoteza în care noua abilitate ar fi fost considerată deranjantă.

Sugaciu a refuzat, însă, intuind avantajele noilor sale aptitudini, în câteva zile și-a luat diplomă de traducător iar în trei săptămâni s-a umplut de bani traducând instrucțiunile de utilizare ale tuturor chinezăriilor din bazarurile asiatice brașovene.

Nu e o problemă să vorbesc cu rudele sau prietenii, că scot proteza și turui pe românește și cu gingiile goale! Mai grav e când uit dinții ăia noi în gură o zi întreagă și salivez în public când trec pe stradă pe lângă o haită de maidanezi! Nu mai vorbesc de momentele în care apare Donald Trump la televizor, să vezi atunci înjurături ce-mi spală gura, de n-ai auzit nici la teximetriștii din București”, ne-a declarat Vasile Sugaciu, totuși încântat de întâmplarea care i-a schimbat în bine întreaga viață.

 

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate