Icardi confundă porțile, din cauza surorii soției sale

de Laurenţiu Muşoiu in Vedete

Starul formației PSG, atacantul argentinian Mauro Icardi, este derutat total.

Modul în care arată Zaira, sora soției sale, impresarul Wanda Nara, a determinat ca golgeterul campioanei Franței la fotbal să confunde porțile.

Fanii parizienilor sunt îngrijorați că Icardi va ataca ambele porți și ar putea marca multe autogoluri.

Cu doi ani mai mică decât Wanda Nara, soția și impresarul superstarului Mauro Icardi, Zaira nu este la fel de celebră ca sora sa, dar rivalizează cu ea la capitolul frumusețe. Spre deosebire de fosta soţie a lui Maxi Lopez, Zaira a rămas în Argentina, acolo unde este model şi prezentatoare de televiziune. De-a lungul timpului mai mulţi fotbalişti se pot mândri că i-au fost iubiţi. Unul dintre ei este Diego Forlan, cel alături de care a format un cuplu timp de trei ani.

Cei doi au fost foarte aproape să îşi oficializeze relaţia, dar povestea lor de dragoste s-a terminat mai devreme decât s-ar fi aşteptat lumea. Zaira s-a iubit apoi şi cu tenismenul Juan Monaco, dar cei doi s-au despărţit în cele din urmă. Surorile Nara sunt rivale atunci când vine vorba despre echipa din Argentina pe care o susţin. Dacă Zaira este fană Boca Juniors, Wanda se declară suporteră a celor de la River Plate.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate