Ratinguri de pandemie: Reality – Balamuc, cu Pastramă sub papuc!

de Eugen Cismasu in Vedete

Obișnuiți să facă bani frumoși cu coțăiala pe sub pături sau cu cafturile domestice sub obiectivul camerelor de supraveghere, Brigitte și Florin Pastramă vor reîncepe, de la sfârșitul lunii august, să se alinte grețos și să se gelozească sonor pe televizoarele românilor, în cadrul unui reality – show propriu și personal, contractat la Antena Stars.

Emisiunea, care, oficial, e programată a se difuza de luni până joi, de la ora 18:45, urmărind în detaliu „viaţa luxoasă“ a cuplului, după cum se arată în clipul de promovare, și-a produs deja primele episoade, unul dintre acestea anunțând să arunce producția în topul de rating al emisiunilor de divertisment după ce, zilele trecute, Brigitte s-a şters în Loft cu hârtie Swarovski de 5000 de euro şi-a luat restul sulului acasă, pentru o rochie de cumetrie!

Scăpată de stressul pregătirilor pentru filmări, weekendul trecut Brigitte Sfăt a fost una dintre protagonistele petrecerii din clubul de fițe din Mamaia. Seara, totuşi, era cât pe ce să se termine dramatic pentru fosta doamnă Năstase, după ce, în prima parte i-a pus zece frapiere în cap unui Pastramă surprins în timp ce controla la supape două gonflate de 19 și 20 de ani, spre dimineață bodyguarzii localului prinzând-o pe diva depresată furând din toaletă hârtia igienică Swarovski ce a făcut deliciul fundurilor piţiponicilor şi piţipoancelor care s-au spart în figuri pe litoral.

Ca să scape de ruşinea de a fi dată afară în şuturi, Brigitte a cărat beţivii cu roaba la tomberonul de pe plajă, a spălat paharele de unică folosinţă şi a dansat pe mese, după incident, pentru tot restul serii, la final de show împărţind jumi - juma profitul momentului artistic: bancnotele de 5 si de 10 euro la ea, cele de 20, 50 si 100 de euro direct la bodyguarzi.

Prestația tandemului Brigitte & Pastramă în cadrul noului reality show estival va fi atent urmărită și de producătorii Antenei 1, deciși ca, în funcție de rezultatele de rating, să îi ofere sau nu Brigittei posibilitatea de a-i lua locul Deliei în echipa de juraţi de la iUmor.

Producătorii iUmor sunt de părere că apariţia Birgittei va stârni, printre ochii dulci pe care aceasta i-i va arunca lui Bendeac şi înjurăturile printre dinţi pe care le va primi de la ”parazitul” Cheloo, nenumărate hohote de râs şi ropote de aplauze neregizate, graţie comportamentului său aberant şi stupid, cu care deja şi-a obişnuit telespectatorii.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate