Sărbători pandemice de poveste: ce staruri internaționale vor concerta anul acest la tine în sufragerie?

de Eugen Cismasu in Vedete

Față de anii trecuți, când ne puteam desfăta în voie, la concertele de Crăciun plătite generos cu milioane de euro din bani publici, cu tot felul de artiști de primă mână lungă întinsă către bugetul de stat, de la Bitman la Loredana Groza, de la Horia Brenciu la Bosquito și de la Ștefan Bănică la Andra, Voltaj, Phoenix sau Subcarpați, în 2020 pandemia nu ne ține doar în casă ci și în fața programelor televiziunilor care, pe motiv de austeritate vremelnică, ne vor încânta cu o mulţime de artişti ”de legendă” străini, adică din ăia de care n-a prea mai auzit nimeni în ultimele decenii, din simplul motiv că majoritatea colegilor lor de generaţie au murit de bătrâneţe. Mai mult, chiar unii dintre artiştii care au călcat pentru filmări pragul televiziunilor, mâncând regizat „sărmalutzele şi mămăligutza“ şi ne vor bea „tzuica“, par să fi trecut la cele veşnice de multă vreme şi se aude că ar fi vizitat România doar aşa, pentru că s-au plictisit să tot cânte cu îngerii.

Ce concerte nemuritoare ne aşteaptă, ce invitaţi surpriză sau oaspeţii veniţi din alte ţări sau chiar din alte lumi veți vedea pe sticlă de Crăciun sau Revelion, vă spunem noi.

1. Jimi Hendrix

Din categoria artiștilor celebri, în vogă, care au venit de-a lungul anilor în România nu avea cum să lipsească marele chitarist Jimi Hendrix, muzicianul care a revoluționat chitara electrică. Show-ul marelui artist va avea loc în luna decembrie la TVR 2. Și dacă tot vorbeam de chitare electrice, concertul se anunță a fi unul electric, la propriu. Adică va avea electricitate din plin. Jimi Hendrix va fi reanimat live pe scenă, pentru efectele de transfer de pe Youtube în platou urmând a fi folosite celebrele cabluri electrice de pornire, familiare oricărui șofer român a cărui mașină a împlinit același număr de ani care au trecut de la moartea marelui chitarist.

2. ABBA

Orice român știe că nicio petrecere la care participă sau o organizează nu poate fi considerată reușită fără două-trei melodii ABBA. Dacă ai și alte opțiuni sexuale e musai ca măcar o petrecere pe an să aibă ca tematică celebra formație suedeză. Dacă vă regăsiți în rândurile de mai sus, înseamnă că sunteți fani ABBA și ați regretat o viață întreagă că nu ați apucat să-i vedeți live pe scenă. Atunci o să fiți în extaz când o să aflați că ABBA vine la Antena 1. Suedezii vor cânta în parcarea IKEA. O parte din staff-ul ABBA ajuns deja în Capitală. Este vorba de echipa de marionetiști care-i vor anima pe cei patru muzicieni. Cătălin Botezatu, Mircea Solcanu și Mihai Bendeac și-au achiziționat deja bilete în zona VIP.

3. Scorpions feat. Cristi Minculescu

Cunoscuta formaţie de sexagenari, septuagenari şi octogenari „Scorpions“ au revenit în ţara noastră şi de aceste Sărbători. Văzând că nemţii au pornit spre România înainte de închiderea granițelor, Cristi Minculescu a profitat de reducerea de grup la biletele de avion şi s-a strecurat printre „scorpioni“, că aşa e el, oltean descurcăreţ. Auzind că e un român la bord, iniţial nemţii au refuzat să-l primească, de teamă că ăsta sigur dispare cu vreun motor, să-l vândă la fiare vechi, dar pe urmă şi-au dat seama că sunt în pom dacă se apucă Klaus Meine să bea de la frigider şi deci au nevoie de un vocal. Dacă Meine nu a băut însă decât ţuică fiartă, făcând cu Cristache, cu vocile lor cristaline, un duet de zile mari, cum nu s-a mai auzit pe Pământ de la duetul T-Rex – Gigantosaurus, vom afla de Crăciun în programul Pro TV. După hituri ca „Schulen keine Nashen“ (Trenul fără naş) sau „Ihre Strasse“ (Strada ta) vor urma piese precum „Holiday“, „Wind of Change“ şi, evident, „Still Loving You, că am cu ce“. Long live Viagra, babe!

3. Benny Hill, show incendiar cu Doru Octavian Dumitru

Dacă vă plac glumele bune și cu vechime, în perioada Crăciunului pe canalul TVR 1, Doru Octavian Dumitru va susține un spectacol de comedie în compania lui Benny Hill, reînviat special pentru această ocazie. Românul a declarat că aștepta de mic să susțină un spectacol de o asemenea anvergură și e sigur că fanii vor pleca satisfăcuți și dacă n-au făcut-o până acum, sigur vor muri de râs cu această ocazie.

Am pregătit un mix de glume cu această ocazie. Ce am eu mai bun din ultimii 30 de ani. Plus că-n mijlocul materialului meu o să fie partea cea mai amuzantă, când prin mijlocul scenei va trece Benny Hill fugărit de mai multe femei. O să fie genial!“, a declarat Doru Octavian Dumitru.

Dacă show-ul tv va fi primit cum se cuvine de plublic, făcând rating impresionant, cei doi au susținut că vor pleca ulterior în turneu prin toată țara. Așa că stai liniștit, Doru Octavian Dumitru și Benny Hill vin și în Căminul Cultural din orașul tău.

4. Elvis Presley

Elvis Presley, regele rock’n’roll, vine, ca-n fiecare an, de Crăciun în România. Nemaiavând loc, însă, în garsoniera lui Nea Dan de la OTV, Elvis promite anul ăsta un show spectaculos, după cum i-a obișnuit pe fanii săi din țara noastră, în studioul de la RTV. Deși are 85 de ani, bătrânul megastar a arătat că încă mai poate, mai ales după ce a fost nevoit să își anuleze tradiționalele trei concerte consecutive din mijlocul lunii decembrie la Sala Palatului. Regele își va încânta admiratorii cu cele mai cunoscute șlagăre ale sale: „Găsește-mi loc în inima ta“, „Veta“, „Toată lumea dansează“, „Doar odată-i Crăciunul“ și, bineînțeles, „Love Me Tender“.

5. Michael Jackson

Dacă în videoclipul „Thriller“, Michael Jackson intepreta rolul unui zombie, în spectacolul de Crăciun pe care-l va susține anul acesta la Prima TV chiar va fi un mort viu. Bazându-se pe o tehnologie extrem de avansată care încă-l ține în viață pe Ozzy Osbourne, familia Jackson reușește să-l reanimeze în 2020 pe Megastar, pentru bucuria publicului din România. E drept, din păcate, galacticului artist îi lipsește o mână, nasul, trei degete de la picioare și nu prea mai cântă, ci mai degrabă geme dubios, dar tot se raportează minim 30 de cazuri de leșin per concert.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate