Teo Trandafir își dezvăluie secretele: ”Am slăbit 63 de kile pe litoral urmând Dieta Salmonella!”

de Eugen Cismasu in Vedete

Teo Trandafir, cunoscuta și îndrăgita realizatoare de televiziune, este astăzi complet schimbată față de cum arăta în urmă cu mulți ani, când s-a lansat în televiziune. Din păcate, a avut mereu probleme cu kilogramele în plus, însă acum 6 ani, după multe diete fără rezultate, prezentatoarea a decis să își schimbe viața radical apelând la o măsură extremă. A urmat vreme de o lună, pe Litoralul românesc, regimul de slăbire bazat pe Salmonella .

Noua dietă-minune este mult mai eficientă decât celebrele cure Dukan şi Atkins la un loc și pare să-i atragă pe tot mai mulţi români. Eu am reuşit să slăbească nu mai puțin de 63 de kg, după doar o lună de zile petrecută pe Litoral, răstimp în care am urmat „Dieta Salmonella”, o invenţie a ingenioșilor hotelieri români, la perfecționarea căreia aceștia au lucrat de mai bine de un sfert de veac”, a declarat îndrăgita vedetă de televiziune

Aveam 123 de kg când am plecat la mare. În primele zile cât am urmat Dieta Salmonella nu am văzut niciun efect, dar apoi, brusc, am simţit că începe să facă minuni. E drept că mi-am petrecut vacanţa mai mult pe veceu, dar să ştiţi că a meritat: după o lună zile pe Litoral am ajuns la doar 60 kg şi m-am simțit cu adevărat alt om!”, a mai precizat Teo Trandafir.

Vedeta de televiziune este de părere că regimul Salmonella este super indicat celor care nu își pot controla pofta de mâncare: ”poți mânca orice porcărie de pe plajă, ba chiar sunt indicate porcăriile! Am mâncat hamburgeri expirați de la o terasă de mâna a şaptea, hamsii înecate în ulei şi şaorma râncedă la o tonetă de pe plajă. Dieta e grozavă, dar, dacă vreţi să aibă efect, încercaţi s-o urmaţi doar în localurile de pe plajă”.

De asemenea, Teo Trandafir speră că dieta va contribui la redresarea turismului românesc: „Când vor auzi occidentalii că la noi se pot mânca la greu hamburgeri, pizza şi alte junkuri şi nu doar că nu te îngraşi, dar mai şi slăbeşti, o să ia cu asalt Mamaia! Bulgarii încearcă în zadar să ne copieze, în domeniul ăsta suntem campioni!”

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate