Veste tristă pentru români! Asistentul virtual Alexa nu ”bagă” muzică cu Jador!

de Eugen Cismasu in Vedete

Cercetătorii americani de la Amazon au făcut o descoperire incredibilă, bazată pe o sesizare venită din partea unei vedete de televiciune din România, care este de părere că o unitate Alexa a devenit, în mod nepermis, conștientă de sine, după ce a refuzat să redea orice melodie interpretată de Jador.

Alexa, asistentul virtual dezvoltat de Amazon, este capabil să ofere știri, să seteze alarme, să spună glume și să redea muzică, însă pur și simplu se blochează atunci când i se cere să ruleze un playlist cu melodiile îndrăgitului manelist promovat de televiziunile din România.

Face absolut tot ce îi cer, îmi citește știrile din Cancan, horoscopul de la ProTV, îmi spune glumele lui Doru Octavian Dumitru, ba chiar și cotele apelor Dunării, dar când îi spun să cânte minunea aia de piesă ”Nu ești cuminte” ai lui Jador pur și simplu se face că nu mă aude. Odată, chiar s-a oprit complet și, după ce i-am dat un restart, pe post de mesaj de întâmpinare, mi-a trântit o strofă din aia, din Paraziții, pe care nu pot să v-o reproduc”, a declarat, tulburată, Andreea Mantea, fosta prezentatoare a emisiunii ”Puterea Dragostei”.

Americanii de la Amazon certifică faptul că acesta este primul caz cunoscut al faptului că un Alexa a devenit conștientă de sine și, tocmai de aceea, a cerut returnarea tuturor unității comercializate în România, astfel încât să poată investiga inconvenientul.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate