Asasinii care l-au ratat pe Dragnea vor acum să-l tundă pe premierul Florin Cîțu!

de Eugen Cismasu in Politic

Pedepsiți exemplar de șefii lor pentru faptul că, la ultima misiune în Româânia, l-au ratat pe temutul lider PSD, Liviu Dragnea, căruia trebuiau să-i ia mâna și capul, criminalii profesioniști plătiți de forțe obscure i-au luat urma premierului României, Florin Cîțu.

Ași ai crimei organizate, cei patru asasini îl urmăresc pe fostul șef al finanțelor românești, actualmente ditamai bossul de Guvern, zi și noapte, și i-au transmis printr-un bilețel nesemnat că, dacă nu se tunde singur, îi vor băga ei foarfeca în chică.

După cum știti, #SpionulRus și cele câteva trusturi media #FakeNews plătesc să fiu urmărit. După aceea vin și vă mint. Ca să nu vă mai mintă vă spun eu ce fac în timpul liber. Acum mă întâlnesc cu niște prieteni, unii români iar alții străini. Suntem la un restaurant. După, ca să le fac pe plac, o să mă duc să mă tund, ca idolul meu James Hatfield, ca să nu mă bronzez cu chică de tractorist pe plaja de la vama Veche. Vedeți? Nu este nevoie să plătiți pe cineva să mă urmărească”, a anunțat public, pe pagina sa de Facebook, Florin Câțu.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate