Funar, Șoșoacă și-ai lor, spaima iudeo - marxiștilor!

de Eugen Cismasu in Politic

La Cluj – Napoca, în plină pandemie agresivă care a lăsat România fără paturi la ATI, lui Ghiță Funar și Dianei Șoșoacă li s-a fluturat la unison de normativele privind purtarea măștii și distanțarea socială.

Cu faldurile fustelor și cele ale drapelelor în vânt, fără măști și cuvântând isteric anti ordine națională, fostul simbol al patrioților clujeni și noul simbol al suveraniștilor săriți peste gardul Ambasadei Rusiei au respirat același aer curat al înălțimii bordurilor de lângă Monumentul Moemorandiștilor. Rezultat notabil al acestei întâmplări pare să fie, conform Doreilor adormiți pe șantierele centrale ale lui Boc, treziți din somn de larma patrioților nepastilați, o operațiune comună de resuscitare a unei legi vechi și controversate, propusă în timp de Funar, ca președinte al PRM - aripa fără Vadim: Legea Eminescu.

1. Persoanele fizice sau persoanele juridice care neagă public, verbal sau scris, asasinarea Genialului Eminescu, săvârşesc o contravenţie, care se sancţionează cu amendă de la 10.000 – 50.000 lei.

2. a) Cetăţenii români care, în scris sau verbal, îl denigrează pe Genialul, simbolul naţional al românilor săvârşesc o contravenţie care se sancţionează cu amendă de la 50.000 – 100.000 lei. b) Cei amendaţi primesc titlu onorific de duşmani post-mortem ai lui Eminescu.

3. Cetăţenii străini care, în scris sau verbal, l-au ponegrit pe Mișu de la Ipotești, simbolul naţional al Poporului Român, au interdicţie de a intra pe teritoriul României. Lista lor se întocmeşte şi se mediatizează de către Guvernul României.

4. Constatarea contravenţiilor şi aplicarea amenzilor se face de către primul-ministru, ministrul Culturii, ministrul Educaţiei şi de către prefecţi.

Așa arăta, în schiță, în urmă cu mai bine de un cincinal, norma menită a stăvili atacurile “alogenilor” asupra simbolului poeziei naţionale, în condițiile în care: a) după ştiinţa pacienţilor băştinaşi, în frunte cu Dr. Ghiţă, Eminescu a fost asasinat de evrei folosindu-se injecţii cu mercur; b) evreii sunt cauza tuturor relelor pe Pământ, cu excepţia lui Iisus Cristos care, aşa cum a revelat doctorul în istorie adevărată Funar, a fost daco-get de origine; c) actualii “democraţi mozaici” proveniţi din “comuniştii mozaici” îi asasinau memoria marelui poet, după ce l-au pus la zid pe esteticianul Hitler - cunoscut pentru dragostea lui faţă de diversitate, câini şi oameni de orice rasă.

La vremuri noi, cu oameni noi și devotați prin preajmă, cum ar fi madama ”ejaculată” prematur din AUR, ținem și noi cu Rudotelu-aproape de genialoidul tandem șoșocant din Napoca, Ghiță & Diana, venind, din proprie inițaitivă și nebăgați în seamă, cu unele propuneri de îmbunătăţire a proiectului de lege. Pentru că, nu-i așa?, întotdeauna e loc de mai bine, atunci când vine vorba de orgoliul naţional.

Așadar:

1. Cetăţenii români care au scris în cărţile lor (George Călinescu, gen) despre originea armenească pe linie paternă a lui Eminescu, vor fi scoşi din literatura română şi manualele şcolare. În situaţia când, din motive de nesincronism temporal, nu vor mai putea fi amendaţi vor primi titlul neonorific de “alogeni denigratori ai originii dacice a lui Mihail Eminovici”. Se vor întreprinde studii amănunţite asupra etnicităţii acestora, cel puţin în cazul lui Călinescu lucrurile fiind cât se poate de evidente, ţinând cont de mărimea nasului.

2. Se vor scoate din biblioteci toate memoriilor contemporane care menţionează, legat de Eminescu, fumatul, băutul, lipsa igienei corporale, mersul la femei, pilozitatea exagerată, statura scundă şi vânjoasă. Poetul-erou va fi descris numai aşa cum a fost: slab, palid (din cauza opresiunii evreieşti), mirosind teii şi scriind nonstop nemuritoarele-i versuri.

3. Amintirile lui Creangă despre “bădia Mihai” vor fi strict interzise, ca neconforme realităţii, Eminescu neputând să-şi fi pierdut nopţile prin cârciumile ieşene cu beţivul răspopit. Nu se va da credit în continuare unei persoane care, preot fiind, şi-a părăsit nevasta şi a tras cu puşca în ciorile de pe turla bisericii. “Povestea” lui având ca subiect organul sexual masculin e o ruşine pentru literatura română, fiind scrisă sub influenţa evreului italian Boccaccio. Sunt informaţii clare că bunicul dinspre mamă al depravatului, David Creangă, a fost un alogen cu o anumită stea în ADN.

4. Se va elimina din biografia oficială relaţia cu Veronica Micle, o iudeică de moralitate îndoielnică şi ibovnică a prietenilor Poetului, inclusiv a antiromânului greco-jidovit Caragiale. Această stricată nu s-a sinucis şi nici n-a murit de inimă rea după asasinarea lui Eminescu, ci a fost lichidată de cabală pentru a şterge urmele evenimentelor.

5. “Luceafărul” va fi, în sfârşit, inlocuit în programele şi examenele şcolare, introducându-se studiul publicisticii eminesciene unde autorul statorniceşte că, în ce-i priveşte pe izraeliţi, “Ţepeş n-ar fi găsit destui pari pentru a le mulţumi pentru modul la care se pricep a fi români”.

În plus, suplimentar, și înainte de toate, vor fi luate măsuri urgente pentru suprimarea Facebookului lui Zuckerberg în România etern eminesciană.

Români, fiţi patrioţi, daţi-vă likeuri prin Poşta Română, să o scoatem măcar acum din falimentul planificat de alogenul Iohannis și vânduții lui Georgică (Soroș, nu Simion, că nu vrem să supărăm Ambasada Rusiei)!

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate