Ne-am născut între Carpați, dintr-o mamă și mulți tați...

de Eugen Cismasu in Politic

Când vine vorba de încadrarea internațională a României contemporane, retorica delirantă a ”patrioților” de la AUR capătă sonorități neașteptate. În ziua de azi când, iată, oculta mondială ne otrăvește în mod evident ființa națională, încercând să ne distrugă originalitatea și individualitatea noastră sudată de milenii în tunelurile dacice, apoi în cele de sub Casa Poporului, să spui că protoromânul degrabă votătoriu de AUR nu şi-au păstrat dualitatea sanguină, combinându-se la greu cu migratorii de orice fel, cu turci, cu greci, arabi şi chiar cu neamuri nordice, e ditai blasfemia în catedrala neamului.

Din nefericire pentru fundamentul propagandistic al patrioților șoșoci, simioni sau târzii, situațiunea la nivel de “puritate a rasei” şi de “popoare alese” se prezintă cu totul altfel decât și-ar dori bula pseudo suveranistă. În vremurile când nu existau organizaţii statale și pandemie, oamenii erau puţini şi aveau spaţiu de călătorie berechet, fără paşaport imunitar, rezervări, taxe vamale şi viză. Asta implica şi un turism sexual mai dezvoltat decât în Thailanda şi visele mamaiote ale lui Radu Mazăre. Pe meleagurile carpato-danubiano-pontice n-au existat amazoane care să taie cu paloşul elanurile erotice ale turiştilor, pe sistem Bobbitt sau Ciomu, ele ivindu-se mult mai târziu, în creierii erecţi ai vadimilor şi funarilor. Aşa că la actuala făloşenie dacopată, maxim daco – romană, au contribuit interactiv mulţi migratori, cu sau fără acceptul băştinaşelor.

Realitate valabilă pentru toată lumea, după cum arăta, de altfel, și o hartă genetică a popoarelor europene, comisă de mereu rău intenționații cercetători britanici, în urmă cu un cincinal. Potrivit cercetării de atunci, Hitler, săracu’, ar fi luat din timp pastile cu cianură, de şi-ar fi ştiut legăturile cromozomiale cu evreii băgaţi în laboratoarele lui Mengele. Căpitanul nostru verde era polonezo-german, iar polonezii şi germanii n-au stat nici ei cu ADN-ul în frigider.

Acuma, o să spuneţi că un ADN care nu-l poate dovedi pe Cioacă e unul de ne vinde cioace genetice, şi că tot mai mişto e aia cu d(r)ăcoaicele înfrângându-i după război pe romani. Treaba voastră, dar eu aş băga testul ADN obligatoriu în buletin ca şi grupa de sânge. Să nu mai fim convinşi că guvernarea Iohannis - PNL - UDMR - USR e doar o procreațiune politică a alogenilor de toate națiile, menită să ne asuprească pe noi, românii puri,formați prin polenizare între Carpaţi, la poale de munte.

Achtung, patrioţilor! Care vrei să zici că textul ăsta a fost comandat de evreul-maghiar György Schwartz Soros, ar fi bine să vii cu certificatul ADN şi extrasul de cont, să mă lămuresc şi eu de ce mama dacului nu-mi ajung banii să plătesc gigacaloria pur mioritică. O fi el zgârcit, sau românul prea lacom?

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate