Topul celor mai proaste 20 de glume parlamentare despre volumetria Dianei Șoșoacă

de Eugen Cismasu in Politic

Așa cum era de așteptat, știindu-le preocuparea pentru orice, mai puțin pentru binele public și pentru propășirea națiunii, sexiștii și misoginii parlamentari români și-au făcut un obicei din a scorni tot felul de glume de rahao pe seama Dianei Șoșoacă, evident, invidioși fiind pe carisma senatoarei, pe inteligența și pe farmecul său personal.

Ca să vedeți în ce hal de dragradare s-a ajuns azi în Legislativ, vă prezentăm mai jos o selecție a celor mai proaste 20 de glume parlamentare despre volumetria Dianei Șoșoacă. Precizăm că nu vom putea fi niciodată de acord cu astfel de harfe de Buftea, însă preocupările senatorilor și deputaților trebuie să le băgăm în seamă...

Așadar:

1. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât, atunci când merge la camping, urșii din pădure o iau la fugă, disperați să își ascundă mâncarea.

2. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât, dacă și-ar cumpăra o haină de blană, o specie întreagă va fi amenințată cu dispariția.

3. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât, atunci când poartă tocuri înalte, dă de petrol.

4. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât, atunci când stă prin Parlament, de fapt stă așezată în jurul acestuia.

5. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât mașina ei de serviciu are vergeturi.

6. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât, atunci când vede un microbuz școlar galben strigă după el ”Taxi!”.

7. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât, dacă îmbracă o pelerină de ploaie de culoare galbenă, atunci trecătorii strigă după ea ”Taxi!”.

8. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât, dacă s-ar așeza pe un curcubeu, ar ninge peste tot cu bomboane Skittles.

9. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât, dacă s-ar arunca în valuri, la Mamaia, îmbrăcată într-un costum de baie negru, s-ar activa Scutul de la Deveselu pe motiv de atac cu submarine rusești.

10. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât, dacă încerci să-ți formezi imaginea ei în cap, îți iese creierul pe urechi.

11. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încâ, ori de câte ori o bântuie flatulența, e într-un real pericol de-a se lansa, de una singură, pe orbită.

12. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât buricul îi ajunge acasă cu 5 minute mai devreme decât ea.

13. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât, atunci când doctorul i-a cerut să-și atingă degetele de la picioare, i-a răspuns contrariată: „Ce sunt alea?”.

14. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât are la purtător mai mulți colaci decât o brutărie.

15. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât, într-un discurs, îi este mai mereu imposibil să sară de la preambul la concluzie.

16. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât în baie, pe post de duș, și-a instalat o spălătorie auto.

17. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât, la preluarea mandatului, oficialii de la Senat au folosit Google Earth pentru a-i face poza oficială.

18. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât, ori de câte ori intră singură în liftul Senatului, acesta o informează că nu este permis decât accesul a patru persoane deodată.

19. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încâ, ori de câte ori calcă pe o monedă pe stradă, strivește cursul de referință al Băncii Naționale.

20. Diana Șoșoacă este atât de corpolentă încât, atunci când și-a dus rochiile la curățătorie, angajații i-au răspuns ”Ne pare rău, nu spălăm prelate de remorcă!”.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate