Aventuri noi, la tine acasă

de Academia Cațavencu in Proiecte speciale
Aventuri noi, la tine acasă

Cu toții avem nevoie de timp pentru relaxare, pentru noi. Mai ales în zilele în care weekendul pare că se aproprie din ce în ce mai greu și vrei să-ți mai rezervi câte o seară doar pentru lucruri care te fac să te simți bine. În acest articol vorbim despre ce ai mai putea să te joci pe laptopul tău. Și dacă nu ai deja unul, poți să-ți iei laptop în rate, dar și jocuri.

Dacă ai nevoie de ceva relaxant, care să te scoată din agitația zilnică a orașului și care să te ajute să te detașezi de treburile zilnice, ai putea să încerci cu încredere Minecraft. În acest joc, pe lângă faptul că poți să pornești în diverse aventuri de explorare, poți de asemenea să te bucuri de mediul în care te afli, construind o casă, mobilând-o, plimbându-te pe un căluț sau cu barca pe lac.

Unul din mecanismele principale ale acestui joc este colectarea diverselor materiale din mediul care te înconjoară, precum piatra din munți sau nisipul de pe plajă și îmbinarea unora dintre ele conform unor rețete precise pentru a forma obiecte sau alimente. Ceea ce înseamnă că tu poți să-ți construiești un cuptor, dar să ai și plăcintă în el.

Jocul are o grafică simplă care nu te obosește și care îți simulează o mulțime de peisaje impresionante. Așa că, după o zi lungă de muncă, poți să faci o plimbare virtuală, să-ți construiești o căsuță în copac sau pe o insulă și eventual să cultivi și niște morcovi.

În cazul în care simți nevoia unui joc mai antrenant, care prin acțiunea lui să te ajute să uiți de stresul zilnic, poți să încerci Star Wars Jedi: Fallen Order. Acesta este un joc plin de aventuri și evenimente captivante, dar și de momente cinematice în care povestea se relevă. Personajul principal este interpretat de actorul Cameron Monaghan și, pe parcursul acestui joc, îl are mereu pe lângă el pe BD-1, un droid care îl ajută în diverse situații.

Este bine să ne oferim timp și pentru astfel de activități, însă cu măsură. Experiența este similară cu cititul unui roman sau cu mersul la cinema. Ne ajută să luăm o pauză, pentru o scurtă perioadă, de la stresul cotidian și să vizităm tărâmuri pe care alți oameni le-au imaginat, dar și creat. Ia-ți un laptop bun care să susțină toate jocurile pe care le vrei, folosind un card bun precum CardAvantaj.

 

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate