Billie Eilish dezvăluie „noua eră” cu coafură blondă în postarea record de pe Instagram

de Academia Cațavencu in Proiecte speciale
Billie Eilish dezvăluie „noua eră” cu coafură blondă în postarea record de pe Instagram

Pentru al doilea an consecutiv, Billie Eilish a câștigat premiul Grammy pentru recordul anului: „Tot ce am vrut” a triumfat în premiul final prezentat la a 63-a ediție anuală a premiilor Grammy duminică seara (14 martie), Eilish luând acasă premiul la un an după ce a făcut acest lucru pentru „Bad Guy”. Stând lângă fratele ei și principalul său colaborator Finneas O'Connell, Eilish și-a petrecut majoritatea discursului de acceptare părând uluită la victoria spate-la-spate și strigând, de asemenea, cel mai bun artist nou, Megan Thee Stallion, al cărui „Savage” a fost nominalizat pentru înregistrarea anului. "Meriți asta. Ați avut un an care cred că a fost imposibil de realizat. ... Ești regină ”, i-a spus Eilish rapperului din Houston de pe scena Grammy. Verificați performanța ei pe YouTube și, în timp ce vă aflați, vizitați NetBet Cazino pentru a avea șansa de a câștiga mulți bani.

Billie Eilish a doborât un record pe Instagram după ce și-a luat rămas bun de la look-ul semnăturii din ultimul ei album de campanie. Fanii de pe TikTok se întrebau dacă părul negru al cântăreței cu rădăcini verzi era o perucă și că era pe cale să dezvăluie un nou stil pentru o nouă eră a muzicii.

La Grammy, Eilish purta diverse bandane și pălării care îi acopereau linia părului. A câștigat Recordul anului pentru single-ul ei „Everything I Wanted” și a interpretat melodia în timpul ceremoniei. Eilish a postat apoi un videoclip miercuri, 17 martie, unde a dezvăluit că purta într-adevăr o perucă și că acum este blondă.

„Ai ghicit corect?” a scris în legenda de lângă videoclip, care părea să recreeze scena iconică a Ritei Hayworth din filmul din 1946 Gilda. Următoarea fotografie a vedetei pop cu noul ei păr blond a primit un record de un milion de like-uri pe Instagram în doar șase minute, depășind recordul deținut anterior de Selena Gomez după postarea ei de 26 de ani în 2018, relatează BBC.

Eilish a distribuit fotografia pe Instagram cu legenda: „Pinch me”. Mai târziu a adăugat la Poveștile ei cu subtitrările „blondă” și „bye green”.

La momentul scrierii, fotografia lui Eilish avea 16,5 milioane de aprecieri, împingând-o în primele 10 postări Instagram cele mai apreciate din toate timpurile.

Printre colegii artiști care și-au prezentat aprobarea s-au numărat Megan Thee Stallion și Ashnikko. Înainte de lansarea documentarului său Apple, Billie Eilish: The World’s a Little Blurry, ea le spusese fanilor că intenționează să-și schimbe stilul de păr ulterior pentru a semnala „sfârșitul unei ere”.

Vorbind despre documentar, ne-a arătat multe momente puternice despre viața tinerelor vedete. În timp ce Billie a confirmat că trăiește cu sindromul Tourette în 2018, nu a vorbit atât de mult despre asta în public. În documentar, o vezi frecvent frustrată de fler-up-uri, care par a fi exacerbate de epuizarea ei de spectacole live. De asemenea, suferă de leziuni fizice și se arată forțându-se să facă performanțe, în ciuda durerii vizibile.

Billie poate continua, deși are sprijinul fraților ei. Relația dintre fratele mai mare și sora mai mică este un lucru sacru, dovedit de filmările emoționante ale lui Finneas și Billie care lucrează împreună la muzică în dormitorul său. Finneas se arată frecvent că are răbdare, chiar dacă Billie este plină de îndoieli cu privire la abilitățile sale. În ciuda seriozității lor evidente cu privire la muzica lor, totuși își găsesc timp să fie frați, să râdă și să schimbe glume și strângeri de mână secrete. În timpul documentarului, restul familiei lui Billie sunt frecvent în imagine, deoarece o însoțesc și în turneu. Deși acest lucru este cunoscut, iar mama ei a vorbit pe larg despre dorința ei de a-l proteja pe Billie, văzând-o discutând despre preocupările sale pe ecran este deosebit de emoționant. „Nu poți plăti pe cineva să facă asta”, spune ea, pentru a se asigura că Billie este în siguranță în orice moment.

Acest lucru ar putea părea evident, dar Billie are zile libere și toți suferim de zile proaste. Dar scopul acestei scene particulare, care vine în jur de două treimi din parcursul documentarului, este că Billie este făcută să simtă ca și cum nu ar putea avea un „blip” în timp ce este în public. Incidentul are loc în timpul unei întâlniri în culise cu directori de etichete, unde se așteaptă ca un Billie epuizat să facă un șir de fotografii cu persoane pe care nu le cunoaște. Se înțelege frustrată și vrea să plece, dar mama ei o încurajează să continue. Mai târziu, Billie citește o postare pe rețelele sociale de la un fan care o acuză că este „nepoliticoasă” în timpul întâlnirii, ceea ce o supără. Este un moment dificil, deoarece mama ei recunoaște că ea și echipa au „încurcat”, în timp ce Billie este frustrată de așteptarea că nu va putea avea niciodată o zi liberă.

În timp ce Billie i-a spus recent lui Stephen Colbert că s-a simțit mai tânără în documentarul „enervant”, este de admirat că ea și Cutler nu încearcă să o picteze într-o lumină mai matură în primele etape ale carierei sale. Veți vedea cum are o ciudată adolescență sau se entuziasmează cu permisul de conducere. Ideea este că, deși Billie este în mod clar extraordinar de talentată, ea este încă o adolescentă. Este liniștitor să știi că familia ei este în jur pentru a o proteja.

„Îți voi oferi o nouă eră”, le-a promis Billie fanilor ei.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate