De ce sa pariezi online la Betano?

de Academia Cațavencu in Proiecte speciale
De ce sa pariezi online la Betano?

Probabil că înainte de a deschide un cont online la una din zecile de case de pariuri online disponibile pe teritoriul ţării noastre, întrebarea care ne vine tuturor în gând este următoarea: De ce să pariezi online la? Iar în acest caz vorbim de Betano. Pai, principalul motiv pentru cineva îşi deschide un cont online la una din casele de pariuri disponibile la noi în ţară, ţine de bonus. În cele ce urmează vom continua să discutăm despre bonusul pe care cei de la Betano îl oferă noilor săi clienţi.

Bonus de bun venit în valoare de 500 de leiââ

Multe case de pariuri online tind să ofere recompense pentru noii clienţi, dar cei de la  Betano sunt unici și speciali în mai multe privințe, cel mai important lucru fiind bonusul oferit noilor clienţi.

Betano bonus inițial pentru noii membrii ai aceste case pariuri este de 100%, maximul este de 500 RON și este activat imediat, automat la prima depunere, iar minimul bonus este de 25 RON. Prin urmare, dacă veţi depuneți 500 de lei pentru prima dată, bonusul va fi tot de 500 de lei, iar suma cumulată va fi de 1000 de lei.

Pentru a obține bonusul, nu trebuie să faceți prima depunere prin Skrill sau Neteller.

Cum se rulează bonusul?

Pentru a retrage bani din contul dvs., trebuie să retrageți suma întreagă din acesta (depunere inițială + bonus primit) pentru 5 pariuri sportive, sau de 12,5 ori la Betano Casino. Pentru pariuri, cota minimă trebuie să fie de cel puțin 1,65.

Aceste condiții de rulare trebuie îndeplinite în termen de cel mult 90 de zile. Dacă doriți să retrageți o anumită sumă înainte de sfârșitul rulării bonusului, veți pierde bonusul și bonusurile aferente.

Când începeți rotația inițială, luați în considerare următoarele: puteți alege pariuri care sunt eligibile pentru încasare sau marjă de 0%; Valoarea bonusului poate fi jucată în același timp în pariuri sportive și jocuri de cazino.â

Despre Betano

Casa de pariuri online Betano este una dintre cele mai cunoscute  companii de pariuri din România. Din luna mai 2016, compania a fost lansată pe piața românească și a înregistrat o licență de funcționare cu sediul principal în Malta.

În același timp, a obținut licența L1170664W000663 de la ONJN, care este valabilă până la data de 31 ianuarie 2027. Experiența sa se bazează pe activitățile desfășurate în străinătate de operatorul său economic internațional GML Interactive Ltd. Are mai mult de 6 ani de experiență, în special în Grecia și Cipru, unde a fost inclusă în top „cele mai bune trei agenţii de pariuri online” sub numele de Stoiximan.

În Europa, numele „Betano” se găsește doar în România, iar numele a fost creat special pentru pasionații de jocuri de noroc de aici. Betano a câștigat mulți membri datorită varietății și calității serviciilor oferite, seriozității și suportului tehnic.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate