Relaxury și ce ați dori să știți despre gama premium Masatto

de Academia Cațavencu in Proiecte speciale
Relaxury și ce ați dori să știți despre gama premium Masatto

Nu toată lumea este relaxată, nici dacă ne-am impune asta. Starea de relaxare presupune un cumul de eforturi, un complex de abordări. Căci nu este de ajuns să fim relaxați trupește, dacă mintea este obosită și chinuită de gânduri, cum nu este de ajuns să ne focalizăm atenția spre relaxare când suferim fizic. Poate că nu v-ați gândit vreodată atât de profund la ce înseamnă, de fapt, relaxarea. Dar iată că a făcut-o Masatto.

Brand de renume pe nișa de fotolii masaj, Masatto și-a propus să mai descrețească frunțile rigide ale românilor, să mai atenueze din starea de alertă în care se găsește majoritatea dintre noi. Dintre toate țările, România nu se află pe un loc fruntaș în ceea ce privește nivelul de fericire al cetățenilor. Nu este o surpriză asta, însă din păcate este o constantă.

Spun marile minți luminate să nu aștepți să fii fericit pentru că vin alții să aibă grijă de fericirea ta. Ești singurul răspunzător de asta. Exact asta se întâmplă și cu nivelul de relaxare, de stare de bine. Desigur, avem mii de motive pentru care suntem supărați, stresați, obosiți în mod repetat, însă nimic nu se va ameliora fără o abordare complexă. Iar aceasta poate fi despre achiziția unui fotoliu de masaj Masatto.

 

Relaxury, ceva mai mult decât relaxarea cunoscută până acum

Pentru cei care au auzit până acum de Masatto surpriza vine când descoperă chiar ceva mai mult decât până acum. Este vorba de o linie aparte, premium, de gama Relaxury din care face parte exclusivistul fotoliu Divina.

Relaxury este un concept nou și unic la Masatto. Este lumea relaxării dusă la un alt nivel, este de top of all sau the best from the best. Și nu credeți că am cam uitat de propria persoană? Ne-am cam îndepărtat de ceea ce ține de postura corectă, de viață sănătoasă, de modul echilibrat în care combinăm viața profesională cu viața personală. Am ajuns să fim mai obosiți și irascibili, ne plângem de dureri diverse de la vârste tot mai devreme. Suntem generația celor care îmbătrânesc mai repede și mai ușor.

E drept, timpul nu se poate opri în loc, viciile nu sunt stopate bătând din palme și un fotoliu de masaj nu poate remedia ceea ce nu ne setam cu propria dorința și implicare să facem asta. Dar cel puțin ne poate ajuta să avem parte de un mod eficient, plăcut și complex de masare, de terapie la domiciliu prin masare.

 

Divina Relaxury

Relaxare și lux, o revoluție în materie de tehnologie încorporată într-un fotoliu de masaj și două mecanisme de masare 4D. Asta înseamnă rezumatul unuia dintre cele mai complexe tipuri de fotolii de masaj, pe numele său Divina.

Concret, cum spun cei de la Masatto, Divina este potrivit pentru fiecare dintre noi. Funcțiile sale te pot ajuta să dormi mai bine, să scapi de contracturi musculare, să îți relaxezi mușchii, să ai mai multă mobilitate până la urmă. Dacă lucrezi în fața ecranelor ore în șir, zile de-a lungul și ai o postură nefericită în fața ecranului, dacă ai dureri lombare, o viață sedentară și te paște oboseala nu doar fizică, cât și psihică, atunci un fotoliu de masaj precum Divina este fix ce îți trebuie.

Cum reușește să aibă un efect atât de complex asupra organismului? Încorporează unele dintre cele mai complexe funcții. Are nu doar zero gravity cu care ne-a și obișnuit Masatto, ci și masajul 4D în profunzime, masajul fasciei, masajul cu role, cu încălzire, în 12 variante de programe complexe, automate. Combinațiile de mișcări, tehnicile complexe realizează așadar masajele desăvârșite așa cum numai mișcările unui maseur profesionist ar putea să o facă. Dar, acum în versiunea home use, anytime use.

Pentru cei curioși să încerce, pentru cei care doresc să se lase convinși de terapia masajelor Masatto își deschide larg ușile și îi așteaptă să le treacă pragul. Puțin spus showroom, capitala găzduiește Casa Masatto. În acest locul veți descoperi un motiv în plus pentru care să vă doriți un astfel de fotoliu - stare excelentă post masare, are un design elegant, este impresionant de atractiv și va fi disponibil oricând la voi acasă.

Contact:

Masatto București

+40 735 518 967

Masatto Cluj

+40 756 478 789

București

Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97

Cluj-Napoca

Timișoara

Piatra Neamț

[email protected]

 

 

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate