Skinny, drepți sau evazați – ce pantaloni sunt populari pentru bărbați?

de Academia Cațavencu in Proiecte speciale
Skinny, drepți sau evazați – ce pantaloni sunt populari pentru bărbați?

Și bărbații pot fi la fel de mofturoși cum sunt femeile atunci când vine vorba de vestimentație.

Mai ales cei care vor să fie tot timpul în pas cu moda, vor să aleagă cele mai noi modele de haine, pentru ca ținutele lor să fie impecabile în orice situație, fie că este vorba despre ținuta pe care o poartă la birou, cea pe care o poartă la o întâlnire de afaceri sau la o plimbare în parc ori la o sesiune de cumpărături. 

Pentru acei bărbați care sunt tot timpul atenți la ceea ce îmbracă există articole precum cele de la puma pe answear.ro. Acesta este locul de unde bărbații care sunt atenți la ceea ce poartă își pot alege cele mai noi modele de îmbrăcăminte și încălțăminte, articole de calitate care reprezintă, în același timp, ultimele tendințe din lumea modei. 

Ce pantaloni pentru bărbații eleganți?

Atunci când spui eleganță bărbătească, spui înainte de toate costum și cămașă. Iar când spui costum, spui mai ales pantaloni drepți pe care îi poți asorta la o cămașă eleganță și o cravată sau pe care îi poți îmbrăca cu o haină de costum asortată. Pantalonii drepți sunt acei pantaloni clasici care sunt iubiți de bărbații care preferă un stil vestimentar tradițional. Clasici, dar eleganți, pantalonii drepți reprezintă alegerea de succes a celor care nu vor să dea greș în alegerea ținutei potrivite pentru birou, pentru o petrecere sau pentru o întâlnire de afaceri. Și blugii drepți sunt preferați tot de bărbații care preferă un stil clasic. Asortați cu un tricou polo sau cu o cămașă cu model tineresc, pantalonii drepți din material denim reprezintă alegerea preferată a celor care vor să fie la modă tot timpul, pentru că pantalonii drepți reprezintă acea modă atemporală, preferată mereu și mereu de bărbații de toate vârstele. 

Ce pantaloni pentru bărbații sportivi?

Bărbații atletici sau cei cărora le place să se simtă tot timpul comod, dar în același timp să fie la modă pot alege pantalonii skinny care au intrat în tendințele în modă din ultimii ani. Realizați din diverse materiale, pantalonii skinny sunt cei preferați mai ales de tinerii purtători care vor să aibă o ținută casual în tendințe. Poți găsi astfel de modele de pantaloni barbati pe answear.ro, în diverse culori, mărimi și materiale. Poți alege una dintre aceste perechi fie pentru obținerea unei ținute sportive la modă, fie pentru o ținută în tendințe pe care să o porți la ieșirea de weekend în oraș sau la întâlnirile cu prietenii din serile răcoroase de vară. 

Pantalonii evazați sunt preferați de cei care sunt mari iubitori ai ultimelor tendințe în modă, dar mai ales de cei care vor să fie altfel. Aceștia atrag privirile prin designul inedit pe care îl au, iar purtătorii lor sunt cei care iubesc stilul vestimentar al anilor 80. Aceștia pot fi purtați atât cu tricou, cât și cu cămașă, pentru obținerea celor mai la modă ținute care pot fi purtate cu diverse ocazii.

 

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate