Erotismul la români: 5 zicători din bătrâni care îți însoțesc viața sexuală

de Eugen Cismasu in Social

Dornici să intre și ei în folclorul urban, precum cerectătorii britanici sau cei 15.000 de specialiști ai CDRului din 1996, cercetătorii români au dat ordin pe toate unitățile bugetare de salarizare prin care sunt aciuați și au realizat, în mega premieră mondială, un super top al celor mai uzitate proverbe românești în timpul actului sexual, de la cafeaua cu care începe vrăjeala și până la țigara de după, de la preludiu până la dușul de epilog, studiul fiind realizat pe un eșantion de 5.000 de cupluri, hetero și pidosnice deopotrivă, ca să nu le dea coana Ioropa cu corectitudinea politică pesye concluzii.

Inginerii experți în comportamente sociale naționale susțin că-i arhicunoscut faptul că un preludiu reușit se face folosind proverbe din bătrâni, citate celebre, maxime și zicători, de care ai aflat citind tot felul de cărți motivaționale, ori folosind replici memorabile din filme. În special femeile vor un preludiu intens, lung și solicitant. Știm cu toții, o partidă de amor care solicită intelectul este ca un Bear Grylls la examenul de bacalaureat de anul trecut.

Conform studiului, cel mai utilizat proverb în România este: „Ce-i lipsește chelului? Tichie de mărgăritar”. Această replică, venită în general din partea doamnelor trecute de prima tinerețe, care au investit sume consistente în rejuvenări vaginale, pune punct preludiului și îndeamnă la acțiune imediată. Pe de altă parte, există și posibilitatea ca zicala în sine să corespundă cu finalul prematur al oricărei acuplări, atunci când e vorba de sex ocazional iar partenera descoperă că armăsarul dintre copasele sale n-a avut bani nici măcar de un fes de plastic, de la Durex sau Romed.

Bun. Revenim.

Următorul proverb în top este „Mincinosul roade osul” și este cel mai des auzit atunci când partenera de sex feminin (sau masculin, iartă-ne, Europo, pentru ignoranță) se prinde că nu ai gene africane și te taxează pentru că ai mințit în arborele genealogic. Firește, osul nu va fi ros direct de posesor, că doar nu e plină țara de fachiri și contorsioniști, însă comitentul va fi trimis cu siguranță la familia de origine, pentru a i se rezolva problema ”ca la mama acasă”.

Podiumul este completat de „Omul cât trăiește-nvață” iar zicala extrem de plină de înțelesuri este întâlnită în relațiile cu unul dintre parteneri habotnic și celălalt video-chatist. Gen Teodosie Șpago.., pardon, Tomitanul – Oana ”Sparanghelizda” Lovin sau ceva asemănător. Este un model de relație des întâlnită, fiind cunoscut faptul că extremele se atrag, se educă și evoluează reciproc.

Ce folos că ești frumos, dacă ești căpățânos”, se află pe locul patru, fiind proverbul preferat al fetelor de cartier care, contra permisiunii de copiere la examenele naționale, se lasă agațate la sălile de forță din biblioteci.

Ultima poziție în top este ocupată de încurajatorul proverb „Prin muncă și stăruință vei ajunge la dorință”. Interesant este faptul că acest proverb este cel mai des întâlnit în cuplurile unde unul dintre parteneri este debutant în carieră iar cel dea-l doilea e un expert care, pe deasupra, a mai terminat și Marketingul.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate