Pentru că nu era bun la FIFA, Burleanu a ajuns să se joace cum vrea cu FIFA

de Laurenţiu Muşoiu in Sport
Pentru că nu era bun la FIFA, Burleanu a ajuns să se joace cum vrea cu FIFA

Puțini cunosc acest aspect, dar se pare că președintele Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, are o frustrare din copilărie.

Șeful de la Casa Fotbalului era slab la jocul pe calculator și consolă FIFA și era victima preferată a celorlalți copii.

Dar iată că vremurile s-au schimbat și, acum, ajuns la maturitate, Răzvan Burleanu a găsit metoda pentru a-și lua revanșa.

Dacă în copilărie pierdea când se juca FIFA, acum, șeful FRF a ajuns să se joace el, după bunul său plac, cu FIFA și cu fondurile de la forul fotbalistic internațional.

Nu a putut el să se adapteze prea bine la regulile de la jocul FIFA, dar, acum, a ajuns să facă singur regulile și să aranjeze partidele.

Iar marele avantaj al lui Răzvan Burleanu este că mingea rămâne mereu în terenul său.

În fond, și cu fondurile de la FIFA se joacă precum în ligile inferioare din România, aflate în ograda FRF: nu contează atât de mult ce echipe evoluează, cât cine arbitrează.

Cu sprijinul fotbalului în sală și a celui feminin, Răzvan Burleanu este conștient că are șanse foarte mici să scape din mână fluierul de la FRF.

În plus, în 2020, este anul în care președintele FRF vrea să culeagă cireașa de pe tort, prin organizarea a patru meciuri de la turneul final al Campionatului European de fotbal.

Chiar Burleanu a anunțat că stadioanele stabilite inițial pentru antrenamente ar putea fi schimbate.

În cazul în care UEFA ar dori să aducă ceva nou, cu ocazia ediției aniversare a EURO, cum ar fi, spre exemplu, introducerea unui nou joc, care să îmbine fotbalul și polo, reprezentanții forului european ar putea opta pentru stadionul din Voluntari.

Mai rămâne visul organizării EURO 2032 alături de țările vecine, Bulgaria, Grecia și Serbia. Este un vis al președintelui FRF.

Un astfel de eveniment ar fi o oportunitate unică de a pune fonduri de la UEFA la borcan, cu castraveți bulgărești și de a transporta bani europeni pe Dunăre.

Este evident că afacerile cele mai bune cu bani de la împărăția fotbalului se pot dezvolta cel mai bine, în purul stil balcanic.

Loading...
Doresc sa vad site-ul intreg
© 2006 - 2024 - Toate drepturile rezervate